Vstúpte do fascinujúceho sveta kybernetickej bezpečnosti na 11. ročníku konferencie HackerFest! Táto konferencia je určená pre všetkých, ktorí sa zaujímajú o IT bezpečnosť, hacking a etický hacking.

Tento festival hackerov odštartujeme už 7. novembra 2023 v Prahe, ale vysielať sa bude aj cez live stream, kde sa môžu všetci nadšenci etického hackingu pripojiť online.

Jej cieľom je priblížiť najnovšie trendy v tejto oblasti a poskytnúť praktické rady a riešenia, ako ochrániť vašu firmu pred bezpečnostnými hrozbami. Čakajú vás špičkoví prednášajúci, pútavé diskusie a príležitosť stretnúť sa s kolegami z odvetvia.

Obľúbenými typmi kybernetických útokov na Slovensku sú phishingové útoky, útoky na webové aplikácie a útoky na cloudové infraštruktúry a medzi najčastejšie chyby užívateľov, ktoré umožňujú kybernetické útoky, patria slabé heslá, nedostatočné zabezpečenie webových aplikácií a mnohé iné. Práve o týchto útokoch vám povedia TOP IT Security špecialisti zo Slovenska a Čiech.

Počas HackerFestu odhalí Marek Tóth tajomstvá automatického vyplňovania hesiel a prečo je táto funkcia potenciálnou hrozbou pre vašu bezpečnosť. Martin Haller predstaví najnovšie inovácie v oblasti správy identít v podnikových aplikáciách od Microsoftu. Lubomír Ošmera ukáže, ako môžu útočníci úspešne obísť obranné mechanizmy v Azure, čím vás informuje o najnovších hrozbách. Ondřej Ševeček vykoná dôkladnú analýzu dvoch populárnych správcov hesiel Keepass a Keeper a ukáže, ako môžu byť zraniteľné. Pavel Prochorov vás zavedie do sveta Open Source Intelligence (OSINT) a ukáže, ako môžete využiť verejne dostupné údaje na zlepšenie bezpečnosti. Roman Kümmel predstaví metódy, ako je možné deanonymizovať príjemcov e-mailových správ a aké to má potenciálne dôsledky.

Nezmeškajte príležitosť byť súčasťou tohto jedinečného podujatia, kde sa stretne komunita CIO, IT riaditeľov, špecialistov kybernetickej bezpečnosti, a všetkých, ktorí majú záujem o oblasť IT bezpečnosti a hackingu. Spoločne objavíme najnovšie nástroje, stratégie a riešenia, ktoré vám pomôžu chrániť vašu firmu pred kybernetickými hrozbami.

Registrácia na HackerFest 2023 je otvorená! Nechajte sa inšpirovať od popredných odborníkov v oblasti IT bezpečnosti a znížte riziko kybernetických útokov vo vašej firme.