Najnovšia aktualizácia OxygenOS Open Beta prináša podporu gest pre volania ako aj vylepšené rozhranie.

OxygenOS Open Beta 6 pre OnePlus 3T a Open Beta 15 pre OnePlus 3 sú už dostupné a stiahnuť si ich môžete aj vy. Hlavnou zmenou je nový dialer, teda aplikácia na telefonovanie. Nové rozhranie umožňuje potiahnutím prsta nadol pre prijatie hovoru a posunutím prsta nahor pre jeho odmietnutie. Pre SMS a Nastavenia je tu nová rolovacia lišta.

Aktualizácia OxygenOS Open Beta prináša podporu pre aptX kodek, ktoý používajú Bluetooth slúchadlá alebo reproduktory na lepší prenos zvuku so zníženou latenciou. Ďalej pribudli upozornenia na aplikácie, ktoré majú príliš vysokú spotrebu energie. Toto je funkcia, ktorú nachádzame v telefónoch čoraz častejšie. Viac by sme ocenili lepší energetický manažment systému, než ďalšie otravné upozornenia.

Beta verzie nie sú automaticky sťahované. Preto ak nemáte v telefónoch ešte beta verziu OS Oxygen, budete musieť vykonať aktualizáciu manuálne prostredníctvom týchto odkazov. Komu už na telefónoch bežia beta verzie, tí by mali dostať na nové beta verzie automaticky.

OnePlus 3T OxygenOS Open Beta 6

OnePlus 3 OxygenOS Open Beta 15

Zdroj: Android Authority

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.