PalmApp začne vydávať prvé platobné karty v polovici tohto roka.

PalmApp je česká platobná aplikácia, ktorá prišla na trh s atraktívnou myšlienkou – poskytnúť zamestnancom odpracované peniaze ešte pred termínom výplaty. Toto riešenie pozostáva z mobilnej aplikácie PalmApp a z virtuálnej platobnej karty s 2 % cashbackom. Palm začne vydávať prvé platobné karty v polovici roka 2023 a to aj na Slovensku.

Na to, aby ste mohli PalmApp využívať, bude potrebné, aby sa do tejto služby zaregistroval váš zamestnávateľ. Keď sa tak stane, budete môcť využívať aplikáciu a virtuálnu platobnú kartu na priamy prístup k peniazom, ktoré ste už v daný mesiac zarobili. Palm tvrdí, že jeho aplikácia mení spôsob, ako sú ľudia odmeňovaní za svoju prácu, a dáva im tak priamu zodpovednosť a kontrolu nad ich mzdou a ľahší dohľad nad rozpočtom v priebehu celého mesiaca.

Pre spoločnosti znamená prístup do PalmApp príležitosť prehodnotiť mzdovú agendu a ponúknuť svojim zamestnancom zaujímavý benefit umožnením ľahšieho prístupu k už odpracovanej časti ich mesačnej mzdy. S kartou majú zamestnanci prístup k svojmu platu zadarmo a kedykoľvek. Palm oslovuje partnerov, ktorí by chceli svojim zamestnancom ponúknuť benefit PalmApp, prostredníctvom partnera – Slovenskej sporiteľne.

Mastercard oznámil, že bude pomáhať rozvíjať tento projekt a prispievať svojím produktovým know-how v priebehu nasledujúcich troch rokov. PalmApp bude dostupný v Českej republike, na Slovensku a v Nemecku.

PalmAppZdroj: PalmApp
PalmApp

Zdroj: Mastercard, PalmApp

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit