Sú navrhnuté tak, aby sa stali súčasťou vášho každodenného života. 

Po úspechu bezdrôtových slúchadiel Panasonic RZ-100W sa nové slúchadlá RZ-B210W vyznačujú moderným dizajnom v rôznych farbách, ktoré vyhovujú každému vkusu a situácii.

Technológie, ktoré zlepšia váš každodenný život

Batériu je možné nabíjať pomocou nabíjacieho puzdra, ktoré poskytuje ďalších 16 hodín napájania. Štyri LED kontrolky na puzdre indikujú zostávajúcu úroveň nabitia batérie, pričom každá kontrolka predstavuje plné nabitie oboch slúchadiel na 4 hodiny prehrávania. Puzdro aj slúchadlá sa plne nabijú za 2 hodiny pomocou priloženého kábla USB-C.

Slúchadlá RZ-B210W sú odolné voči striekajúcej vode podľa normy IPX4, takže je ich možné nosiť počas intenzívneho tréningu alebo za každého počasia. Okrem toho je pre tento model charakteristický ergonomický dizajn kombinovaný s výberom troch rôznych gumových nástavcov (S/M/L), ktoré dokonale padnú každému uchu. 

Výsledkom je vysoká úroveň pohodlia, ako aj bezpečné uchytenie a utesnenie pre lepšiu zvukovú izoláciu. Podpora hlasovej asistencie prostredníctvom pripojeného mobilného zariadenia znamená, že digitálny asistent je k dispozícii jediným dotykom tlačidla. 

Zdroj: Panasonic
Panasonic slúchadlá RZ-B210W

Legendárny zvuk Panasonic

Slúchadlá RZ-B210W ponúkajú výnimočnú kvalitu zvuku Panasonic vďaka 10 mm meniču, ktorý umožňuje kompaktnú veľkosť puzdra slúchadiel. Dynamické basy pritom prekonávajú očakávania od takého elegantného tvaru. Bezdrôtová technológia Bluetooth 5.0 zaručuje nielen stabilné pripojenie, ale aj krištáľovo čistý zvuk.

Dostupnosť

Slúchadlá Panasonic RZ-B210W budú k dispozícii od decembra 2021 u autorizovaných predajcov a v internetovom obchode Panasonic za cenu 79,99 eur.

Zdroj: Panasonic