V predaji budú na jeseň 2020.

Panasonic predstavil na veľtrhu ISE 2020 nové jednočipové laserové projektory DLP. Model PT-RZ790 je určený do múzeí a na výstaviska, PT-FRZ60 je navrhnutý pre využitie v stredoškolských a vysokoškolských učebniach.

Obe novinky ponúkajú ostrý obraz s rozlíšením WUXGA a takmer nehlučnú prevádzku. Využívajú laser SOLID SHINE s technológiou DLP a tiež filter farebného spektra Quartet Colour Harmoniser pre verejnejšie vyváženie bielej a lepšie podanie farieb.

Panasonic PT-RZ790. Zdroj: Panasonic

Projektor PT-RZ790 má v normálnom režime hlučnosť 36 dB, PT-FRZ60 dosahuje v tichom režime iba 27 dB. Hmotnosť projektorov je 23,2 kg pre PT-RZ790, resp. 16,3 kg pre model PT-FRZ60 – ten je vybavený aj 2× optickým priblížením.

Oba projektory podporujú vstup 4K signálu cez HDMI rozhranie a DIGITAL LINK. PT-FRZ60 má takisto kompatibilitu s rozhraním CEC HDMI a USB výstup s napájaním. Projektor PT-RZ790 podporuje novú mobilnú aplikáciu Panasonic Smart Projector Control pre iOS a Android.

Projektory garantujú 20-tisíc hodín bezúdržbového používania.

Panasonic PT-FRZ60

Panasonic PT-FRZ60. Zdroj: Panasonic

Zdroj: TS Panasonic

Prečítajte si aj:

Panasonic predstavil 4K projektor s jasom 50 000 lumenov

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit