Panasonic Connect Europe na oznámila na veľtrhu ISE 2024 rozšírenie produktového radu kompatibilného so slotmi Intel SDM. Na tlačovej konferencii tejto firmy sme boli osobne.

Vďaka špecifikácii Intel SDM sa môžu vizuálne systémy Panasonic vyvíjať podľa vášho želania. Keďže dominantný štandard AVoIP sa práve začína zavádzať, kompatibilita so špecifikáciou Intel SDM poskytuje niekoľko výhod pri prechode odvetvia na multicast N-to-N prostredníctvom AVoIP. Výber dosiek kompatibilných so špecifikáciou Intel SDM vám umožňuje vybrať si štandard AVoIP, ktorý najlepšie vyhovuje vášmu prípadu použitia. Znižuje sa tak počet konverzných zariadení, zjednodušuje zložitosť systému a umožňuje prenos multimediálneho obsahu na veľké vzdialenosti prostredníctvom cenovo výhodného kábla CAT5/6. S Intel SDM celkovo ušetríte.

Dôvera získaná vďaka testovaniu

Podľa Panasonic Connect sa vizuálne riešenia transformujú na vysoko výkonné terminály Edge, ktoré zlepšujú funkčnosť a zároveň minimalizujú zložitosť systému. Projektory a displeje Panasonic kompatibilné so špecifikáciou Intel SDM teraz pracujú so širokou škálou vlastných funkčných dosiek a dosiek tretích strán. Interná validácia týchto dosiek potvrdzuje vzájomnú spoluprácu a vzbudzuje dôveru u zákazníkov.

Vlastnosti prepojenia Intel SDMZdroj: TOUCHIT.sk
Vlastnosti prepojenia Intel SDM

Spoločnosť Panasonic Connect bude pokračovať v overovaní PC dosiek vybavených procesormi novej generácie a dosiek kompatibilných s rôznymi štandardmi AVoIP, ako sú NDI, SDVoE, IPMX a ďalšie. Vyvíja tiež špecifické integrácie s platformou KAIROS IT/IP na bezproblémové vysielanie zo skla do skla a aplikácie na živé vysielanie.

Výhody udržateľnosti

Prístup založený na SDM zahŕňa modulárne aktualizácie na zobrazenie na koncovom zariadení bez kompletnej výmeny disku a flexibilitu pripojenia, a to všetko pri súčasnom znížení zdrojov a uhlíkovej stopy. Tento prístup znižuje závislosť od periférnych zariadení, znižuje spotrebu energie a je v súlade s cieľmi prevádzkovateľov v oblasti udržateľnosti. Používatelia proprietárnych funkčných dosiek môžu tiež využívať výhody efektívneho riešenia problémov a vzdialenej správy zariadení prostredníctvom softvéru Multi Monitoring & Control, to všetko doplnené popredajným servisom od spoločného výrobcu.

V stánku spoločnosti Panasonic na veľtrhu ISE sme našli riešenia od rôznych partnerov ako je Crestron, Matrox, Apantac, Advantech, Sedna a pod.

Zdroje: vlastné, Panasonic

Prečítajte si tiež

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.