Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Slovenská spoločnosť Panaxeo, ktorá sa špecializuje na budovanie digitálnych produktov, software development a digitálne inovácie, rozširuje portfólio o ďalšieho klienta. Je ním spoločnosť Eldison, pre ktorú Panaxeo vyvíja ESOP (Employee Stock Option Plan) platformu zjednodušujúcu správu zamestnaneckých akcií.

Panaxeo sa stalo partnerom technologickej právnej kancelárie Eldison. Vyvíjajú spolu unikátnu technologickú platformu, vďaka ktorej dokážu startupy jednoducho vyriešiť všetky potreby svojho ESOPu, vrátane jeho implementácie a spravovania. Vďaka technológiám sa správa zamestnaneckých akcií stáva pre startupy omnoho rýchlejšia, lacnejšia a hlavne právne spoľahlivá. V rámci nej je možné okrem iného aj komunikovať v tíme, digitálne podpisovať dokumenty, spravovať portfólio, sledovať hodnotu portfólia, či prehliadať zabudované právne dokumenty.

“Eldison zjednodušuje právne aspekty okolo podnikania vďaka technológiám a v Panaxeo im s touto misiou radi pomôžeme. Veľmi sa tešíme, že môžeme pridať ruku k dielu práve pri vývoji platformy, ktorá pomáha firmám so zavedením a manažovaním ESOPu, pretože veríme, že delenie zisku je budúcnosť férového odmeňovania. Práve vďaka platforme Eldison môže byť ESOP dostupnejší pre menšie startupy ale aj scaleupy, ktoré nebudú potrebovať pre zavedenie ESOPu komplikované právne služby,” hovorí Igor Liška, spolumajiteľ a spoluzakladateľ spoločnosti Panaxeo.

Pracoval som s Panaxeo tímom v minulosti a vždy prekonávali naše očakávania. Vždy som sa na Panaxeo mohol spoľahnúť ako na technológického partnera, takže som ich rád oslovil aj pre tento projekt. Teším sa na výsledky, ktoré spolu prinesieme,” uzatvára Robert Čapla, Head of product v Eldison.

Značky: