Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Technologický pokrok sa nezastavuje ani vo svete kuchynských spotrebičov. Parné rúry AEG sú odteraz vybavené novým efektívnejším displejom, ktorý sa prakticky dopĺňa s ďalšími technológiami parných rúr.

 Parné rúry sú spotrebiče, ktoré nemôžu chýbať v žiadnej modernej kuchyni. V parnej rúre AEG môžete pomocou pary piecť, variť či grilovať na úplne novej úrovni. Pečivo vykysne o trochu vyššie, pečené mäso získa zlatistú kôrku a vnútri zostane krehké a šťavnaté a zelenina bude perfektne chrumkavá a plná živín. Ich používanie je jednoduché aj pre neskúsených kuchárov a to aj vďaka intuitívnemu dotykovému displeju.

Nový dotykový displej EXCite v parných rúrach AEG je vašou bránou do sveta pečenia. Umožňuje prístup k rôznym funkciám pre každý pokrm a spôsob prípravy. Dá sa na ňom jednoducho nastaviť teplota či čas pečenia a zároveň ponúka okamžitú odozvu a upozorňuje na najdôležitejšie údaje. Takisto sa jeho pomocou môžete dostať k nenahraditeľným funkciám ako napríklad Steamify®, ktorá prakticky pečie za vás.

Rozšírené možnosti

S intuitívnym a inteligentným pečením v parnej rúre vám okrem displeja pomôže aj mobilná aplikácia My AEG Kitchen. Jej prepojenie s parnou rúrou rozšíri vaše kulinárske možnosti. Získate s ňou nielen recepty na výborné jedlá či nové kulinárske techniky, ale do vášho varenia vnesie nevídané pohodlie.

Aplikácia My AEG Kitchen vám tiež umožní pohľad do rúry aj na diaľku pomocou zabudovanej kamery CookView®. Pomocou smartfónu tak zvládnete aj z diaľky sledovať prípravu každého jedla a upravovať teplotu a dobu pečenia.

Okrem toho vám aplikácia umožňuje jednoduchú registráciu spotrebičov, poskytne vám podrobne informácie a na mieru šité služby, ponúkne vám návody na používanie a skontaktuje vás so spoločnosťou AEG.

Značky: