Bez smartfónov sa nepohneme už ani na krok. Zjednodušujú a zrýchľujú nám každodenné aktivity či prácu. Neslúžia nám len na komunikáciu, výhodou inteligentných telefónov je ovládanie spotrebičov v domácnosti aj na diaľku pre maximálny komfort. Pre výrobcu prémiových spotrebičov Miele sú tieto vymoženosti samozrejmosťou.

Väčšina zabudovateľných prístrojov Miele novej generácie 7000 je z výrobného závodu pripravená na sieťové prepojenie. Nové atraktívne aplikácie zvyšujú dopyt a vzbudzujú záujem zákazníkov o smart domácnosť. Patria sem asistenčné systémy pre varenie a aplikácia, ktorá slúži milovníkom kávy pri príprave ich obľúbeného životobudiča.

Dokonalé steaky ako od šéfkuchára

Perfektný steak –  krvavý, stredne alebo úplne prepečený – sa nepodarí každému amatérskemu kuchárovi. S CookAssist, inteligentnou aplikáciou pre indukčné varné dosky s TempControl, je táto výzva minulosťou. Pre vybraný steak používateľ zadá do smartfónu požadovaný stupeň prepečenia. Vďaka senzoru telefón i varná doska signalizujú vizuálne aj akusticky, kedy je čas položiť mäso na panvicu: až vtedy, keď má povrch panvice 200 °C.  Akonáhle vás aplikácia znovu vyzve, otočte mäso a dokonalý steak je pripravený. CookAssist pomáha pri príprave celého radu ďalších pokrmov.

Nepotrebujete už ani kuchárske knihy

Jednou z aplikácií pre nové konvektomaty generácie 7000 (DGC) je Mix&Match. Dôraz sa kladie na pohodlie, pretože jedlo sa pripravuje z ingrediencií, ktoré sú doma po ruke. Varenie trvá menej ako 30 minút. To, čo sa k sebe hodí, si zákazník môže vybrať na prístroji alebo v smartfóne, a tak vie pripraviť pomocou programu Mix&Match kompletné menu.

Káva ako od profesionálneho baristu

Pre obľúbené espresso je potrebné mať kvalitné kávové zrná a optimálne nastavenie kávovaru. BaristaAssistant pomáha práve s týmto jemným doladením. Ide o aplikáciu, ktorá milovníka kávy postupne dovedie k jeho osobnému obľúbenému nápoju. Ako prvý krok ponúka Miele CVA 7000 pre porovnanie dve espressá. Vybraný druh je v ďalších ochutnávkach ponúknutý s upravenými nastaveniami. Po štyroch porovnávacích kolách je vybraný osobný favorit, ktorý si možno uložiť do základného profilu. Tento proces je jedinečný, pretože pomocou aplikácie sú upravované nielen jednotlivé parametre, ale pre optimalizáciu espressa podľa individuálnej chuti sa používa procesný reťazec s postupným vylučovaním jednotlivých možností.

Starostlivosť o bielizeň jednoduchá ako nikdy predtým

Funkcie AddLoad a Wash2Dry od Miele robia starostlivosť o bielizeň ešte pohodlnejšou. Aplikácia Miele@mobile zobrazí, kedy je možné pridať zabudnutú bielizeň, pokiaľ je prístroj už spustený. Oblečenie totiž môžete vložiť aj v pokročilej fáze programu, nie iba počas niekoľkých minút po jeho spustení. Pokiaľ chcete rýchlo vložiť zabudnutý kúsok bielizne, môžete spotrebič zastaviť pomocou aplikácie. Pomocou Wash2Dry si sušička automaticky vyberie správny program sušenia po dokončení prania. Aplikácia Miele@mobile pre túto funkciu nie je potrebná, pretože práčka a sušička komunikujú prostredníctvom domácej siete Wi-Fi.

Značky: