Čistička Philips AC3256/10 je dizajnovo pútavejšia a použiteľná v miestnosti s veľkosťou až 95m2.

Popri čistení vzduchu aktívne eliminuje alergény a zachytáva čiastočky o veľkosti 0,02 µm, čím zachytí až 99,97 % bežných alergénov. Zariadenie používa dve technológie: VitaShield IPS (čistenie) a Aerasense. Technológia Aerasense poskytuje hodnoty kvality vzduchu v reálnom čase a displej zobrazuje množstvo vdýchnuteľných častíc PM2,5 v ovzduší.

Čistička má celkovo tri filtre: prvým je jemná sieťka na zachytenie väčších nečistôt a prachu, druhým je aktívny uhlíkový filter a tretím je Nano Protect HEPA filter. Kombináciou týchto troch filtrov a výkonného ventilátora zaisťuje čistejšie ovzdušie bez prachu, baktérií a alergénov. Filtre sa veľmi ľahko čistia a tiež vymieňajú. Ak sú znečistené, zariadenie vám to oznámi a prestane fungovať, aby nevnášalo do ovzdušia nežiaduce častice. Zariadenie je testované aj svetovými inštitúciami AHAM a ECARF. Ovláda sa dotykovými tlačidlami vo vrchnej časti, kde sa nachádza aj malý LCD displej.

V ponuke je celkom 7 režimov a čistička môže fungovať aj plne automaticky, pričom používa snímače na zistenie kvality ovzdušia v miestnosti. V prednej časti je „diera“ s podsvieteným LED kruhom, ktorý vizuálne ukazuje kvalitu vzduchu. Ak nastavíte nočný režim, toto svetlo, ale aj podsvietené tlačidlá zhasnú a výkon ventilátora sa zníži na primeranú hodnotu. Philips AC3256 má moderný dizajn. Funkčnosť je výborná a zmenu v domácnosti zbadáte už po niekoľkých hodinách.

Zapožičal: Philips
Cena: 479 EUR

Tento článok vyšiel aj v tlačenom júnovom vydaní TOUCHIT č. 6/2017, preto sa niektoré skutočnosti uvedené v článku, môžu odlišovať oproti aktuálnemu dátumu publikovania.

Kombinovaný čistič a zvlhčovač vzduchu Philips AC 4080/10

Značky:

Miroslav Illéš

Miroslav Illéš
OUTDOOR | PRÍRODA | AUTOMOBILY | TECHNOLÓGIE