Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Jednotka medzi internetovými lekárňami a prevádzkovateľ Pilulka.sk a Pilulka24.sk spustila v stredu 1. mája nové webové stránky.

Spoločnosť Herbia, prevádzkovateľ Pilulka.sk, tak reaguje na nové trendy v online nakupovaní. Stránky sú okrem iného optimalizované aj pre nevidiacich a slabozrakých.

Zákazníci si môžu vyberať z viac ako 20 tisíc položiek, ktoré Pilulka.sk ponúka, a ktoré dodáva už aj na druhý deň po celom Slovensku. Vďaka unikátnej službe Pilulka Auto dokáže Pilulka doručiť objednávky aj v deň objednania v rámci Bratislavy a v blízkom okolí.

„Za obdobie posledných týždňov, kedy sme weby testovali v beta verzii, sme evidovali pozitívne reakcie návštevníkov na nový design a zvýšili sa takmer všetky výkonnostné parametre. Je však potrebné dodať, že väčšina prác prebehla na pozadí s cieľom urobiť nákup na Pilulka.sk naozaj príjemným a intuitívnym, tak aby zákazník vnímal aj procesy na pozadí,“ hovorí Mgr. Ľuboš Baran, riaditeľ spoločnosti.

Viac ako 50 % návštevníkov internetovej lekárne Pilulka.sk prichádza z mobilných telefónov a celá štvrtina všetkých objednávok je nakoniec z mobilov aj uskutočnená. Stránky Pilulka.sk sú optimalizované práve pre všetky druhy mobilných zariadení. „V nasledujúcich dňoch spustíme oficiálnu Pilulka Aplikáciu pre telefóny s operačným systémom Android a iOS, ktoré sú s novými stránkami prepojené,“ dodáva riaditeľ Baran.

Táto prezentácia vyžaduje JavaScript.

Značky: