Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Najväčší slovenský herný developer Pixel Federation uvádza novú lodnú tycoon hru, dostupnú na iOS a Androide. Kombinácia kreativity, skúseností a populárnych mechaník z iných transportných hier robí z Port City ideálnu voľbu pre lodných nadšencov.

Novinka Port City, dostupná zadarmo na stiahnutie, láka hráčov na vybudovanie si vlastného transportného sveta od jeho úplných základov a ponúka možnosť vžiť sa do role manažéra prístavu. Lodní nadšenci sa môžu tešiť na budovanie prístavných miest a regiónov po celom svete vďaka unikátnej logistickej stratégii a pôsobivej lodnej flotile.

Len po 8. mesiacoch vývoja sa Port City zaraďuje do portfólia Pixel Federation hier, kam okrem iného patria aj populárne tituly ako Seaport, Diggy’s Adventure a TrainStation 2 (úspešné pokračovanie klasiky TrainStation). Pixel Federation pevne verí, že vďaka tomuto novému free to play titulu, zažije ďalšiu vlnu úspechu na poli mobilných tycoon hier.   

Cieľom vývojárov bolo osloviť novú generáciu milovníkov transportných hier: “Keďže vlakové tituly TrainStation a Trainstation 2 sú už naplno rozbehnuté, rozhodli sme sa zamerať našu pozornosť na fanúšikov lodnej prepravy. Už aj fanúšikovia Seaportu (našej prvej lodnej hry) začali objavovať, čo všetko Port City ponúka: od vzrušujúcich úloh a kontraktov až po testovanie nových stratégií a budovanie vlastných flotíl. Naša hráčska komunita je nesmierne dôležitou súčasťou každej novej hry, ktorú vydávame. Pevne veríme, že si u nich Port City nájde svoje pevné miesto.” – hovorí game designer Port City, Serhiy Chepa.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.