Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Nezáleží na tom, či podnikáte na internete alebo offline. Pokiaľ si chcete budovať dobré vzťahy so zákazníkmi, mali by ste klásť dôraz na ponúkané možnosti platby. Aké benefity prináša platobná brána a platobný terminál?

Platby prostredníctvom hotovosti dnes nie sú v móde tak ako v minulosti. Predsa len, nosenie papierových peňazí vo vrecku či peňaženke je nepraktické. Hrozí, že sa poškodia a stanú nepoužiteľnými. Nehovoriac o tom, že hotovosť sa rýchlo míňa a chodenie do bankomatov je zbytočným žrútom času.

Platobný terminál a efektívnejšie sledovanie príjmov

Prevádzkujete reštauráciu, penzión, autoservis alebo obchod? Platobný terminál nielenže uľahčí život vašim zákazníkom, ale mnohé benefity prinesie aj vám.

Jednoduché analýzy

Keď klienti platia kartou, každá transakcia sa zaznamená v prehľadnom online systéme. Viete si tak jednoducho sledovať, koľko ste prijali objednávok, ktoré produkty sú najobľúbenejšie a podobne. Analýzy vám zaberú menej času a dokážete ľahšie optimalizovať svoje podnikanie.

Platobná brána na jednoduché online platby

Niektorí menší online podnikatelia vyžadujú od svojich zákazníkov platby prostredníctvom bankového prevodu. Poskytnú im IBAN, na základe ktorého môže klient cez svoj bankový portál ručne odoslať peniaze. Takýto spôsob prijímania platieb však nie je výhodný a mnohých potenciálnych zákazníkov odradí.

Perfektný používateľský zážitok

Efektívnejším riešením je platobná brána. Tú ponúkajú mnohí poskytovatelia. Medzi najznámejších patrí napríklad Besteron. Jednotlivé riešenia sa dajú jednoducho integrovať na rôzne druhy webov. Zákazníkom poskytnú lepší používateľský zážitok a vám zas umožnia jednoduchšie sledovať a analyzovať predaje.

Teda, platobná brána a platobný terminál vám dokážu výrazne uľahčiť život a pomôcť rozvíjať podnikanie. Tak neváhajte a začnite tieto moderné riešenia využívať aj vy!

Značky: