Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Objavte s jedným lístkom viac ako 40-tisíc destinácií v 33 krajinách Európy a neobmedzene cestujte vlakmi a autobusmi železničných spoločností či niektorými lodnými linkami za skvelé ceny. Ak si lístok kúpite od štvrtka 4. júla 2024 do štvrtka 18. júla 2024, na cesty začínajúce od 1. septembra 2024, ušetríte až 20 % z jeho ceny.

Zľava sa vzťahuje na všetky sieťové lístky Interrail Global alebo One Country passy (okrem One Country pass do Švajčiarska, Nórska, Švédska, Fínska, Dánska a Nemecka) pre prvú aj druhú triedu.

Špeciálna zľava EURO 2024

Spoločnosť Eurial BV v spolupráci s UEFA ponúka vybrané typy Interrail Global Passov vo forme mobilného pasu so zľavou pre majiteľov vstupeniek na futbalové zápasy EURO 2024, ktoré sa konajú v Nemecku v období od 14. júna 2024 do 14. júla 2024. Viac informácii k tejto akcii nájdete na webe ZSSK.

Európa pohodlne s jedným lístkom

Najväčšou výhodou sieťových lístkov Interrail je sloboda, ktorú prinášajú cestujúcim. V jednej transakcii si zakúpite lístok na celú cestu a môžete neobmedzene cestovať vlakmi a autobusmi v 33 krajinách Európy (Global Pass) alebo v jednej zvolenej krajine (One Country Pass). Vyberte si dĺžku a typ lístka, ktorý vám najviac vyhovuje, a cestujte kamkoľvek a kedykoľvek chcete. Cestujte s ľubovoľným počtom integrovaných dopravcov, pričom nemusíte lúštiť ich jednotlivé stránky, boriť sa s jazykom, cenami a podobne.

Výhodne s fixnou cenou

Suma za sieťový lístok Interrail je výhodnejšia a pohodlnejšia ako kúpa samostatných lístkov u rôznych dopravcov naprieč Európou. Ceny lístkov u zahraničných dopravcov sa totiž menia podobne ako pri leteckých spoločnostiach. A len lístok za jednu cestu sa pohybuje vo výške desiatok až stoviek eur, pričom jeho cena sa zvyšuje k blížiacemu sa termínu odchodu vybraného vlaku.

Pri Interrail je cena lístka fixná počas celého roka (mimo špeciálnych zliav ako je aktuálnych 20 %) a ušetríte oproti kúpe samostatných lístkov u rôznych dopravcov. Jediné, čo musí cestujúci urobiť je zakúpiť si prípadné rezervácie na konkrétne vlaky pokiaľ sú povinné alebo ak chce mať istotu miesta vo vlaku. Upozorňujeme, že na určité vlaky môžu dopravcovia k cestovnému lístku Interrail vyberať aj rôzne príplatky. Presné informácie nájdete na webe jednotlivých dopravcov.

Ako si kúpiť Interrail?

  • V pokladnici ZSSK s Komplexným vybavením cestujúcich (KVC).
  • Online na stránke ZSSK, ktorá je presmerovaná priamo na Interrail.
  • Cez aplikáciu Rail Planner (pre Android aj iPhone).

Ďalšie dôležité informácie:

  • Keby ste sa potrebovali inšpirovať, všetky základné informácie spolu s tipmi na výlety v rámci sieťových lístkov Global Pass, aj One Country Pass nájdete na webe ZSSK.
  • Kompletný cenník takisto nájdete na webe ZSSK.

Značky: