Bola by to matka všetkých technologických bitiek.

Bojujú spolu na poli technológií a sociálnych sietí, ale čoskoro by sa mohli stretnúť aj v reálnom boji v klietke. Mark Zuckerberg, šéf firmy Meta a Elon Musk, šéf spoločností SpaceX, Twitter či Tesla, sa takto navzájom provokujú a podpichujú na sociálnych platformách.

Celé to začal Elon Musk, ktorý v utorok 20. júna 2020 na Twitteri napísal, že je pripravený na zápas v klietke s Elonom Muskom po tom, čo sa dozvedel, že Meta plánuje vydať alternatívu Twitteru s názvom Threads.

Zuckerberg v reakcii na to zosnímal Musksov tweet, pridal doň text „pošli mi polohu“ a celé to zverejnil na svojom profile na Instagrame. Musk následne navrhol oktagon v Las Vegas a vzápätí s neskrývaným humorom dodal „Mám taký skvelý pohyb, ktorý nazývam ‚mrož‘. Pri ňom si jednoducho ľahnem na súpera a nič nerobím.

Päťdesiatjedenročný Musk má nad Zuckerbergom navrch z hľadiska fyzických rozmerov. V minulosti tiež hovoril o tom, že keď vyrastal v Južnej Afrike, zúčastňoval sa vraj skutočne tvrdých pouličných bitiek.

Na druhej strane 39-ročný Zuckerberg je mladší, začal sa venovať bojovému umeniu Jiu-Jitsu a podarilo sa mu uspieť aj v pár turnajoch. Tvrdí tiež, že nedávno absolvoval vyčerpávajúci výcvik Murph Challenge za necelých 40 minút.

Zdá sa, že ide len o vtip, ale ruku do ohňa za to, že sa tieto dve excentrické osobnosti skutočne v ringu nestretnú, nemožno dať. Súboje známych osobností dnes nie sú ničím výnimočným, stačí si spomenúť na istého slovenského rapera:-)

Zdroj: TheVerge.com

Prečítajte si tiež:

Branislav Caban

Branislav Caban
Okrem technologických tém sa snažím prinášať aj tie so spravodajským nádychom a rôzne zaujímavosti. Moja e-mailová adresa je bcaban@touchit.sk.

Komentáre sú uzavreté