Aj vy ste podľahli šialenstvu s názvom Pokémon GO? Chcete sa stať najlepším trénerom všetkých čias?

Tréneri zo spoločnosti ASUS sa rozhodli nájsť najlepší chytač Pokémonov. Z ich testovania vybrali víťaza, ktorým sa stal telefón ASUS ZenFone 2 Laser (ZE500KL), ktorého mottom je „zbadajte, čo ostatní nevidia“.

Smartfón ASUS ZenFone 2 Laser je vybavený automatickým zaostrovaním pomocou lasera, čo znižuje rozmazanie fotiek a zlepšuje stabilizáciu obrazu. Laser dopĺňa 13 Mpx fotoaparát a obraz zaostrí iba za 0,03 sekundy, takže každého Pokémona uvidíte vždy zreteľne. ZenFone 2 Laser vďaka technológii PixelMaster dokáže zvýšiť svetelnú citlivosť až o 400 percent a vytvoriť tak čisté a jasné fotky aj bez použitia blesku.

ZenFone 2 Laser_web2016_3_nowat

Smartfón poteší kompaktnou uhlopriečkou 5-palcov a HD rozlíšením. Užitočnou vlastnosťou pre trénerov Pokémonov je tiež podpora dvoch SIM kariet, vďaka čomu budete môcť naraz používať SIM kartu na volania a na lacnejšie dáta, čo počas dlhého lovu virtuálnych zvieratiek istotne oceníte.

ASUS ZenFone 2 Laser je dostupný za cenu 165 eur.

asus_zenpower_web2016_3_nowat

Keď už sa odhodláte vydať sa na dlhý lov Pokémonov, je dobré nespoliehať sa výlučne na batériu svojho zariadenia, ale radšej si vziať so sebou aj nejakú tú zálohu. Tréneri zo spoločnosti ASUS odporúčajú siahnuť po powerbanke ASUS ZenPower. Ide o prvú powerbanku na svete o veľkosti (šírka a dĺžka) kreditnej karty.

S kapacitou až 10050 mAh nabije ASUS ZenFone 2 Laser viac ako 3-krát, takže sa nestane, že vás chytač Pokémonov prestane reagovať v ten najnevhodnejší okamih.

Značky: