Zabávajte sa s novým smartfónom štýlovo.

Spoločnosť POCO vydala ďalšie zariadenie, ktoré dopĺňa už skôr vydaný model POCO M4 Pro 5G. To sa opäť vyznačuje veľmi dobrým pomerom ceny a výkonu. Smartfón je určený pre mladých ľudí, ktorí v ňom nájdu svojho každodenného spoločníka. Model POCO M4 5G poskytuje všetko, čo mladí ľudia od takéhoto telefónu očakávajú. Novinka ponúka výkon, ktorý využijú pri hraní hier, sledovaní videí, komunikácii s priateľmi a mnoho ďalšieho. 

POCO M4 5G je vybavený čipsetom MediaTek Dimensity 700. Ten je ideálnou voľbou pre používateľov, ktorí chcú cenovo dostupné zariadenie s podporou 5G pripojenia na oboch SIM kartách. Rýchle úložisko a pamäť používateľom zabezpečia kratší čas inštalácie aplikácií, rýchlejší prenos veľkých súborov a plynulejšie každodenné používanie.

POCO M4 5G oficiálne: Smartfón pre mladých za bezkonkurenčnú cenuZdroj: POCO
POCO M4 5G

Novinka od spoločnosti OPPO je vybavená charakteristickým displejom DynamicSwitch, ktorý inteligentne prepína obnovovaciu frekvenciu od 30 Hz až po 90 Hz v závislosti od zobrazovaného obsahu, čo šetrí energiu a predlžuje životnosť batérie. POCO M4 5G je vybavený batériou s kapacitou 5 000 mAh a 18 W nabíjaním.

Vo výbave POCO M4 5G sa nachádza aj veľký 6,58-palcový IPS LCD displej s rozlíšením 1080 x 2408 pixelov. Ten je chránený sklom Gorilla Glass. Rozmery telefónu sú 164 × 76,1 × 8,9 mm, pričom hmotnosť sa zastavila na úrovni 200 gramov. Rám a textúrovaná zadná stena sú plastové.

POCO M4 5G oficiálne: Smartfón pre mladých za bezkonkurenčnú cenuZdroj: POCO
POCO M4 5G

Na zadnej strane zariadenia sa nachádza zostava dvoch fotoaparátov. Hlavný má rozlíšenie 13 Mpx a sekundárny 2 Mpx. Druhý z nich slúži na detekciu hĺbky v reálnom čase. Telefón je tiež vybavený širokou škálou inovatívnych funkcií a režimov pre fotografovanie a nahrávanie videa s podporou umelej inteligencie. Selfie fotoaparát s podporou HDR má rozlíšenie 5 Mpx.

Cena a dostupnosť 

POCO M4 5G sa začne predávať koncom augusta v troch farbách: Power Black, Cool Blue a POCO Yellow. K dispozícii bude v nasledujúcich variantoch: 4 GB + 64 GB za cenu 209 eur a 6 GB + 128 GB za cenu 239 eur. 

Zdroj: POCO

Prečítajte si aj:

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.