Výrobca ho oficiálne predstaví 4. februára 2020.

Značka POCO je späť v plnej sile a už o pár dní oznámi svoj najnovší smartfón. Ten sa nazýva POCO X2 a výrobca ho ukáže svetu už 4. februára 2020.

POCO X2 bude mať vo výbave displej s extrémnou obnovovacou frekvenciou pre skvelý herný zážitok, všestranný zadný fotoaparát, procesor Qualcomm Snapdragon, tekuté chladenie a skvelú výdrž batérie. Výrobca tieto údaje zverejnil na oficiálnej webovej stránke.

Pripravovaný telefón sa tiež objavil vo výsledkoch testu Geekbench, kde získal takmer identické výsledky ako Redmi K30. Táto skutočnosť čiastočne potvrdzuje špekulácie, podľa ktorých bude POCO X2 iba prezlečený smartfón Redmi K30 vo verzii pre Indiu.

Pripomeňme, že Redmi K30 má vo výbave 6,67-palcový Full HD displej so 120 Hz obnovovacou frekvenciou, procesor Snapdragon 730G, až 8 GB RAM a až 256 GB úložisko. Takisto ponúka štyri zadné fotoaparáty, dva predné fotoaparáty, 4500 mAh batériu a 27 W rýchle nabíjanie.

Zdroj: POCO

Prečítajte si aj:

Recenzia Xiaomi Pocophone F1: Výkon na prvom mieste

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit