Canon LEGRIA HF G60 predstavuje riešenie na profesionálne video s 1-palcovým snímačom a širokouhlým objektívom, pričom ide o ľahko prenosnú kameru. K dispozícii je 15-násobný optický zoom, natáča do 4K formátu MP4 (4K max. 25 fps/150 Mbps, Full HD aj 50 fps). O spracovanie obrazu sa stará procesor DIGIC DV VI. Výborné zábery realizuje hlavne pri nízkej úrovni svetla. Najjednoduchšie sa realizuje zmena zaostrenia z jedného bodu na druhý pomocou 3-palcového dotykového panelu.

Záznam je možné súčasne ukladať na dve SD pamäťové karty. Za výhodu považujeme aj možnosť nastavenia šedého filtra až do N/64. Využiť môžete aj dva adaptéry na pripojenie externých zariadení, jeden z nich je aktívny napr. na pripojenie mikrofónu. Využiť môžete aj spomalené a zrýchlené záznamy alebo rýchle zaostrovanie Dual Pixel CMOS A. Na dosiahnutie filmovej podoby záberu pomáha clona s 9 lamelami.

Cena: 1709 €

Zapožičal: Canon Slovakia

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.