Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Dosiahnutý ďalší míľnik.

Jednou z častých otázok týkajúcich sa GeForce NOW je, či ponúkne členom dostatočne rozmanitú a komplexnú knižnicu hier. Štvrtkový program GFN sa zaviazal, že každý týždeň prinesie niekoľko noviniek vrátane populárnych titulov v deň ich vydania. Prekročenie hranice 1 000 hier je jasným dôkazom tohto záväzku. Od spustenia prevádzky pred 18 mesiacmi sa zároveň veľkosť knižnice viac ako zdvojnásobila.

GFN Thursday sa zaväzuje prinášať členom najnovšie hry, aktualizácie hier a nové funkcie. Míľnik 1 000 hier je výkričníkom za týmto sľubom a znamená nárast o viac ako 500 hier od ukončenia beta verzie služby pred necelými 18 mesiacmi. Zoznam obsahuje aj 100 najobľúbenejších free-to-play hier.

Tento míľnik sa podarilo dosiahnuť aj vďaka viac ako trom stovkám partnerov vrátane renomovaných vývojárov Riot Games, Bungie, Paradox Interactive, Epic Games, Square Enix, Deep Silver a mnohých ďalších.

GeForce NOW dnes ponúka celý rad AAA titulov: Zaklínač 3: GOTY, ASTRONEER, milovníci histórie ocenia Assassin’s Creed Odyssey alebo Crusader Kings III. O zábavu pre viacerých hráčov sa postarajú hry Destiny 2, Valheim, OUTRIDERS, Rocket League a Counter-Strike: Global Offensive. Hráči sa môžu báť v hrách Dead by Daylight, Outlast, Phasmophobia, 7 Days to Die a Dying Light. A členovia Priority a Founders si môžu vychutnať známe hry RTX ON Control, Shadow of the Tomb Raider a Cyberpunk 2077 v plnej kvalite.

Tento týždeň v GeForce NOW

Aktuálny štvrtok GFN prináša okamžitú podporu v deň vydania pre budovateľskú stratégiu The Immortal Mayor (Steam) a dobrodružnú hru Lost at Sea (Steam). Ponuku dopĺňa akčná RPG hra Alchemist Adventure (Steam) a izometrická akčná hra Retro Machina (Steam) so zaujímavým retro-futuristickým vizuálnym štýlom.

Pôvodný blog: https://blogs.nvidia.com/blog/2021/07/15/geforce-now-thursday-july-15/

Značky: