Potešiť svojich blízkych môžete kedykoľvek. Nájsť vhodný darček pre vašu nežnú polovičku však môže byť niekedy tvrdý oriešok. Preto prinášame zopár tipov na darčeky, ktoré ženy potešia. Samozrejme tú vašu poznáte najlepšie vy a preto sa nechajte našimi tipmi inšpirovať. 

Garmin vívomove HR

Momentálne je na trhu veľa smart hodiniek, či náramkov, no väčšina z nich má digitálny displej. A aj keď je výhodou to, že si môžete každý deň displej meniť podľa oblečenia a vkusu, stále je veľa ľudí a aj žien, ktoré majú rady klasiku. Pokiaľ je aj tá vaša na klasiku, no rada by mala svoje aktivity pod kontrolou celý deň, ideálne sú pre ňu nové smart hodinky Garmin vivomove HR. Sú to klasické ručičkové hodinky v elegantnom dizajne s miniatúrnym digitálnym displejom, kde je možné sledovať namerané údaje ako aj notifikácie o prichádzajúcom telefonickom hovore, SMS alebo maile. Hodinky umožňujú monitorovať fyzickú aktivitu, spálené kalórie, úroveň stresu a analyzujú spánok pokiaľ ich ani na noc nezložíte z ruky. Majú k dispozícii 5 základných profilov na cvičenie a tep merajú priebežne počas celého dňa. Displej síce nie je veľký, no na základný prehľad stačí. Pokiaľ budete chcieť vedieť viac, stačí sa pripojiť k aplikácii Garmin Connect, ktorú si odporúčane nainštalovať a následne je možné rozobrať svoj deň do podrobností.

A nám sa veľmi páči aj jedna vychytávka. Pokiaľ sa chcete pozrieť na displej, analógové ručičky sa presunú do hornej časti hodiniek, aby nezavadzali v pohľade na displej a následne sa vrátia do pôvodnej polohy a opäť ukazujú aktuálny čas, pokiaľ s displejom prestanete pracovať. Za to dávame Garminu palec hore 🙂

Cena: 199,99 EUR

Masáž nôh s Beurer FB 50

Každá žena máva občas pocit ťažkých nôh, keď celý deň pobehuje hore-dole na vysokých opätkoch alebo je v práci viac ako osem hodín na nohách. Po takomto dni nie je nič lepšie ako si sadnúť, vyložiť si nohy, nič nerobiť, prípadne dopriať si masáž 🙂 No v dnešnej dobe toto znie skôr ako sci-fi. Je treba navariť, postarať sa o deti, muža, prípadne si ísť zašportovať. Na ničnerobenie predsa nemáme čas. No aj tak si naše nohy zaslúžia trocha pozornosti a rozmaznávania. Ideálnym spôsobom ako uľaviť našim nohám je masáž a vďaka prístroju Beurer FB 50 si ju môžete dopriať aj v pohodlí domova. Je len na vás, či to bude vodná masáž, prípadne aj s bublinkami, alebo vibračná, či magnetická. Tento masážny prístroj dôkladne premasíruje vaše chodidlá, príjemne ich prehreje a prekrví. Disponuje aj funkciou udržiavania teploty na 5 úrovniach a jeho súčasťou sú aj praktické masážne nadstavce, odnímateľné masážne valčeky pre reflexnú terapiu, ale aj nadstavec na pedikúru. A navyše, je možné tento masážny prístroj využiť aj na sucho. Po takejto masáži nôh budete na druhý deň možno aj lietať.

Cena: 119,90 EUR

Kurz prežitia

Pokiaľ máte pocit, že to vaša polovička trocha preháňa, je neustále v strese, nevie si poriadne určiť priority, rieši samé „somariny“, a teda zišiel by sa jej tvrdý reset, skúste jej kúpiť Kurz prežitia. Takéto kurzy sa robia u nás na Slovensku a môžu mať rôznu dĺžku. Najkratší je kurz, ktorý trvá 24 hodín, od obeda do obeda nasledujúceho dňa a ide o prežitie v lese v našich zemepisných šírkach. Kurz sa odohráva v lese formou prednášok a následného praktizovania prednášanej problematiky. Dozviete sa, ako si zaobstarať potravu, ak sa napríklad stratíte v lese, ako získať pitnú vodu, naučíte sa založiť oheň rôznymi spôsobmi a v akomkoľvek počasí. No naučíte sa aj to, ako si vyrobiť prístrešok na prenocovanie a ako na seba upozorniť signálmi, pokiaľ sa v prírode stratíte. K dispozícii nie sú žiadne výdobytky modernej doby a v prístrešku, ktorý si postavíte, budete aj nocovať.

Takýto kurz je ideálny spôsob na odreagovanie sa, zblíženie sa s prírodou a ako spomíname v úvode, aj na tvrdý reset. Benefitom je aj zmiernenie závislosti na zariadeniach ako je smartfón, počítač alebo tablet.

Samozrejme je vhodné, pokiaľ sa tento kurz rozhodnete kúpiť svojej polovičke, poslať ju tam samú, aby sa naučila spoliehať sa sama na seba.

Cena: 80 EUR

IQOS RUBY

Je vaša najdrahšia fajčiarka? Nuž a počuli ste už o novinke IQOS od spoločnosti Philip Morris? Je to bezdymový tabakový výrobok, ktorý prináša novú technológiu nahrievania tabaku, namiesto jeho spaľovania. Je to unikátna technológia a inovácia, ktorá zaznamenáva veľký úspech po celom svete.

Výhody používania tohto systému sú viaceré. Tabak sa nespaľuje, ale nahrieva na nižšiu teplotu ako je tomu pri klasickom horení. Do tela sa tak dostáva menej škodlivín oproti bežným cigaretám alebo tabaku, ktorý spaľujete. Po pár dňoch sa vytráca dýchavičnosť, fajčenie systému IQOS je bez väčšej záťaže na krvný tlak. Na oblečení nezostáva zápach z cigariet rovnako ani na rukách a aj okolie to uvíta viac, nakoľko zápach a dym je neporovnateľne jemnejší ako pri klasických cigaretách.

Balenie IQOS obsahuje powerbanku na nabíjanie IQOS, čistiacu súpravu, samotné zariadenie IQOS a nabíjačku. Do IQOS je potrebné si zakúpiť náplne HEETS, ktoré sú v predaji v troch príchutiach.

IQOS bol dostupný v dvoch farbách, bielej a námorníckej modrej. Avšak v týchto dňoch priniesol Philip Morris aj limitovanú edíciu tohto zariadenia pod názvom IQOS RUBY v kombinácii krásnej rubínovej červenej a kovu. Zariadenie v tejto farbe evokuje luxus a jedinečnosť, akými sú aj rubíny, ktoré boli inšpiráciou k vytvoreniu tejto limitovanej edície. Takýmto darčekom pre ženu fajčiarku, určite nič nepokazíte.

Cena: 99 EUR

Podložka pod notebook

Niektorí z nás, najmä tí skôr narodení si ešte pamätajú, aké to bolo žiť bez počítača. Dnešným tínedžerom to príde ako z iného sveta, keď im niekto povie, že kedysi sa písali práce na stroji a počítač bol väčší ako jedna izba. Prípadne, že telefón bol šnúrou napevno spojený s jedným miestom a nedalo sa ho prenášať tak, ako teraz. Doba sa zrýchľuje, a tak ako kedysi trvalo dostať odpoveď na zaslaný list aj tri dni, v dnešnej dobe internetu môžete mať odpoveď naspäť do niekoľkých sekúnd od zaslania. Logicky s tým prišla aj potreba byť stále na príjme, a preto je skôr pravidlom ako výnimkou, že ľudia, ktorí na svoju prácu používajú notebooky, si ich nosia aj domov. Však treba skontrolovať maily, prípadne početovať na sociálnych sieťach alebo pozrieť stiahnutý film z torrentov, najlepšie v posteli.

No notebooku a ani nám veľmi neprospieva, keď ho máme umiestnený na nohách alebo na posteli či gauči. Notebook sa zahrieva a môže sa práve v tej najlepšej chvíli vypnúť z prehriatia, a to predsa nechceme. Výborným riešením je preto podložka pod notebook. Je ich veľké množstvo, no tie sofistikovanejšie majú v sebe napríklad integrovaný ventilátor, ktorý účinne ochladzuje notebook, prípadne sú súčasťou aj reproduktory, ktoré filmu dajú tú správnu atmosféru. Navyše, tieto podložky bývajú zo spodnej strany polstrované, aby nás na nohách netlačili a zadná časť je jemne zdvihnutá, keď je sklon klávesnice ako aj displeja príjemnejší na prácu.

A keď sa vrátime ešte do minulosti, viete si predstaviť ako by vyzerala chladiaca podložka pod počítač z dôb socializmu PP06? Tú by ste si do postele asi nezobrali.

Diaľkový ovládač na muža

Aby ste nepovedali, že nemáme zmysel pre humor a všetky naše tipy sú príliš seriózne, tak tu máme pre vás aj niečo zábavné. Ide o ovládač, ktorým môže žena ovládať svojho miláčika na diaľku. Má 33 tlačidiel s nahrávkami rôzneho typu, napríklad s domácimi prácami ako je umývanie riadu, vynášanie smetí, varenie, no samozrejme nechýbajú ani romantické tlačidlá ako kvetiny, či pozvanie na večeru a pod. Sú tu aj tlačidlá na „skromné“ želania: diamant, auto, či dovolenka. A samozrejme nájdu sa tu aj trocha pikantnejšie tlačidlá. Hlasové povely sú nahovorené zmyselným ženským hlasom na vyššiu motiváciu miláčika.

Ovládač je vhodný ako darček napríklad vtedy, ak si potrebujete u svojej drahej niečo „vyžehliť“ alebo na uvoľnenie hustej atmosféry. No má to aj jeden háčik a síce, nejako sa počíta s tým, že ovládaný bude tieto priania plniť. Jedinou záchranou je potom vybrať dve AA batérie, ktorými je ovládač napájaný.

Cena: 9,90 EUR

Značky:

Xénia Rybáková

Xénia Rybáková
Zaujíma ma všetko čo je smart, či inteligentné. V domácnosti, na ruke, či v ruke, ale aj nové technológie na kolesách.