Budú cenovo dostupnejšie ako Power Earbuds.

Už samotný model Power Earbuds BH-605 prekvapil kvalitou zvuku a veľmi dobrou výdržou na jedno nabitie. Za malú nevýhodu sa vo všeobecnosti považujú väčšie rozmery, ale na druhej strane aj cena 90 eur je pomerne priaznivá.

Nokia Power Buds Lite

Zdroj: GSMArena

Niektoré zdroje naznačujú, že sa na svoj príchod pripravuje aj Lite verzia, čo dokazuje zrnitá fotografia a certifikačný dokument Bluetooth SIG. Model “Lite” nesie označenie BH-405. Z certifikačného procesu môžeme jasne vidieť, že slúchadlá majú vylepšené pripojenie vo verzii Bluetooth 5.1, ktoré by malo poskytnúť ešte stabilnejší signál a nižšiu spotrebu energie v porovnaní s čipom Bluetooth 5.0.

Nokia Power Buds Lite

Zdroj: GSMArena

To znamená, že teoreticky môžeme očakávať ešte lepšiu výdrž batérie ako 5 hodín pri pôvodnej verzii. O nabíjanie sa bude po vložení slúchadiel do puzdra starať aj zabudovaná 3 000 mAh batéria. Očakávame, že Power Earbuds Lite si zachovávajú aj niektoré ďalšie vlastnosti, napríklad odolnosť podľa IPX7.

Novinky od spoločnosti HMD Global budú pravdepodobne predstavené na veľtrhu IFA 2020. Čoskoro by sme tak mali spoznať modely ako napríklad – Nokia 2.4, 3.4, 6.3 a 7.3. Slúchadlá Power Earbuds Lite sa možno pripoja práve k týmto smartfónom už 3. septembra.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Recenzia JBL Club One: Slúchadlá s absolútne vynikajúcim zvukom

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.