Opäť iná liga medzi slúchadlami. Nová séria ukazuje svoju silu a tento model poskytne zvuk pre náročných poslucháčov.

Hudobne získate o niečo detailnejší zvuk ako pri modeli FLY. Tieto sú rozmerovo väčšie a robustnejšie. Spojovací oblúk má možnosť zohnúť mušle a spraviť ich tak skladnejšie. Slúchadlá sa nedajú zložiť na plocho.

Polstrovanie mušlí je bohaté a zároveň veľmi mäkké a príjemné. Vlastne sme ani nemali pocit, že máme na ušiach takto stavané slúchadlá. Ich konštrukcia má svoj význam. Vďaka nej máte dokonalé vlastné odhlučnenie a zároveň výborné odhlučnenie od okolia. Za pomoci ANC sa ešte zvýši a je to niečo, čo sme používali automaticky.

Na výber je aj režim Ambient Aware a TalkThru, aby ste počuli cez vstavané mikrofóny časť okolia alebo hlasy ľudí okolo vás. Slúchadlá netreba dávať dolu. Výrobca podelil ovládacie prvky, a tak po obvode každej mušle nájdete nejakú súpravu tlačidiel. Zostava je klasická, teda ovládanie hudby, párovanie a prepínanie medzi ANC režimami. Ocenili sme možnosť použiť ich s káblom. V balení máte dva aj s redukciou na 6,5 mm audio jack. A špecialita navyše je, že máte 2,5 mm konektor na oboch mušliach. Je na vás, z ktorej strany budete viesť kábel.

Hudobne poskytnú veľkú dávku detailov, a to hlavne v oblasti výšok a stredných tónov. Tu si hudbu vychutnáte do najmenších detailov a budete počuť tóny, o ktorých by ste inak nemuseli mať potuchy.

Aplikácia je v tomto prípade užitočnejšia. Máte možnosť nastaviť režim Ambient Aware a využiť nastavenia ekvalizéra podľa niektorých svetových DJ (DJ Signature). Aj tu je podpora digitálneho asistenta. Vrchná strana ľavej mušle má v sebe skutočné tlačidlo. Tento systém sa nám páčil.

Názov modelu / Technické parametreJBL Club One
TypBluetooth 5
Veľkosť meniča [mm]40
Odhlučnenie od okoliaANC
Funkcia handsfreeáno
Frekvenčný rozsah [Hz]20 ÷ 20 000
Typ konektora2,5 mm audio
NFCnie
Nabíjací konektorUSB-C
Výdrž batérie [hod.]23 ANC a BT
Hodnotenie
Vlastné odhlučnenie5/5
Odhlučnenie od okolia5/5
Kvalita reprodukcie5/5
Pomer cena / celkové možnosti4/5
Cena [EUR s DPH]349,00
thumbs-up-icon

Výhody

  • Výborný zvuk
  • Výdrž batérie 45 hodín
  • Robustnosť spracovania
  • Obojstranné odhlučnenie

thumbs-down-icon

Nevýhody

  • Žiadne podstatné

Verdikt

JBL Club One si kupujete, keď chcete slúchadlá s absolútne vynikajúcim zvukom. Cena odpovedá kvalite reprodukcie aj spracovaniu. Na nás urobili veľmi dobrý dojem. To aj z  hľadiska aktívneho odhlučnenia.

Cena: 349 €
Zapožíčal: www.jbl.sk

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.