Výrazné zmeny sa udiali aj pod kapotou.

Populárny hudobný prehrávač Poweramp prichádza v najnovšej verzii s krajším dizajnom a zvukovými vylepšeniami. Poweramp je (aj) bezplatný a veľmi populárny hudobný prehrávač, dostupný v Obchode Play. Celkovo si ho stiahlo už viac ako 50 miliónov používateľov a aplikácia dosahuje priemerné hodnotenie 4.4 hviezdičky.

Nie všetci používatelia preferujú hudobné streamingové služby ako Spotify, Deezer, Pandora alebo Apple Music, takže spoločnosť Poweramp prináša pre používateľov veľmi dobre vybavenú aplikáciu, aj pre lokálne prehrávanie hudby, priamo z pamäte zariadenia. Už beta verzia napovedala zmeny v dizajne a teraz je dostupná v Obchode Play konečne aj finálna verzia.

Prepracované prostredie aplikácie Poweramp v3

Redizajn aplikácie započal už začiatkom roka a počas apríla bola uvoľnená aj prvá beta verzia, aby si používatelia mohli pozrieť, čo Poweramp v budúcnosti pre nich prinesie. Aktuálne je pre všetkých uvoľnená prvá výrazná aktualizácia od septembra 2016. Aj napriek tomuto faktu, fanúšikovia aplikácie ju neustále používajú, hlavne vďaka jej funkciám a zvukovým možnostiam.

Zmeny sú tentokrát výrazné a neodrazili sa iba na ovládaní a redizajne aplikácie. Vylepšenia sú aj v samotnom používateľskom rozhraní, ktoré je kompletne prepracované. Pre tých, ktorých príliš nezaujíma redizajn aplikácie, pravdepodobne viac poteší to, že aplikácia obsahuje aj nový zvukový engine. Ten obsahuje nové DSP, aktualizovaný ekvalizér a mnoho ďalšieho.

V prípade, že sa vám nová aktualizácia nepáči a chcete sa vrátiť k pôvodnej verzii, tak tá je a bude stále dostupná na stránkach Poweramp. Spoločnosť pritom odporúča, aby používatelia aplikáciu aktualizovali vždy na najnovšiu verziu. Kompletný prehľad zmien sa nachádza na tomto odkaze.

Pokiaľ chcete aplikáciu vyskúšať v trial verzii, použite odkaz nižšie:

App Store

Zdroj: ObchodPlay

Prečítajte si aj:

Samsung bude pri Galaxy S10 vylepšovať. Otvor v displeji má byť ešte menší

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.