Naznačuje to ochranné sklo.

Spoločnosť pred pár dňami predstavila svoje prvé zariadenie s fotoaparátom v displeji. Dizajnová novinka – Infinity-O displej – je zrejme smer, ktorým sa budú v budúcom roku uberať viacerí výrobcovia smartfónov. Po predstavení modelu Galaxy A8s, boli zrejme viacerí sklamaní, pretože samotný otvor pre prednú kameru je väčší, ako sa pôvodne očakávalo.

Dôveryhodný leakster Samsung produktov, zverejnil na Twitteri fotografiu, na ktorej sú pravdepodobne ochranné sklá pre budúcoročný modelový rad Galaxy S10, mimo modelu Galaxy S10+. Dobrou správou v tomto prípade je podstatne menšia dierka v ochrannom skle. Platí to minimálne pri priamom porovnaní s modelom Galaxy A8s. Pokiaľ ešte zoberieme v úvahu aj to, že samotný otvor v ochrannom skle bude lemovať prednú kameru smartfónu, tak naozaj výsledná veľkosť otvoru v displeji môže byť viac, ako uspokojivá.

Galaxy A8s naľavo, ochranné sklo pre Galaxy S10 napravo

Tento únik navyše potvrdzuje aj 6,1-palcový displej klasickej verzie Galaxy S10. Smartfón má údajne rovnaké rozmery, ako Galaxy S8 (148.9 × 68.1 × 8 mm). Tento fakt je dobrou správou pre všetkých, ktorí chcú používať kompaktnejšie zariadenie, a chcú ho pohodlne ovládať jednou rukou.

Aj napriek tomu, že model Galaxy A8s má selfie kameru umiestnenú v displeji naľavo, tak sa objavuje čoraz viacej indícií o tom, že modely Galaxy S10 ju budú mať napravo. Je aj známe, že model S10+ by mal dostať do výbavy až dve predné kamery.

Zdroj: IceUniverse

Prečítajte si aj:

Samsung Galaxy A8s oficiálne: Prvý smartfón na svete s dierou v displeji

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.