DOCA YUKUMA 10 000 mAh je naozaj unikátna powerbanka. Má kapacitu 10 000 mAh a podľa výrobcu sa plne nabije už za polhodinu. V rámci nášho testovania jej trvalo nabíjanie o pár minút dlhšie, avšak v porovnaní s niekoľkohodinovým nabíjaním bežných externých akumulátorov bola niekoľkonásobne rýchlejšia.

Výrobca dosiahol tento výsledok prispôsobením napájacieho zdroja, samotnej powerbanky a tiež aj použitím unikátneho nabíjacieho kábla. Powerbanka YUKUMA je ale viditeľne väčšia v porovnaní s inými akumulátormi s rovnakou kapacitou, využíva špeciálny konektor na kábli a aj napájací zdroj zaberá oveľa viac priestoru. To sú veci, ktoré môžu niekomu prekážať, na oplátku však dostanete expresne rýchlo nabitých 10 000 mAh energie. YUKUMA powerbanka obsahuje dvojicu USB výstupov s podporou rýchleho nabíjania Quick Charge 3.0. Môžete si teda nabíjať dve zariadenia súbežne, a to s výstupom 5 V/2 A alebo 9 V/1,66 A.

Cena: 61,90 €

Zapožičal: Ilico

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit