Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Predstavujeme vám moto e22s. Predveďte svoj štýl s moto e22s, najnovším prírastkom do rodiny moto e. Užite si plynulý 90 Hz1 displej, prémiový, vodoodpudivý2 dizajn, pokročilé funkcie fotoaparátu a batériu s obrovskou kapacitou 5000 mAh. Moto e22s bol vytvorený s dôrazom na životný štýl.

Oživte svoj obsah pomocou 6,5” HD+ displeja, ktorý ponúka dych berúcu jasnosť a ostrejšie detaily. A získajte neuveriteľne plynulé a rýchle sledovanie vďaka obnovovacej frekvencii 90 Hz, ktorá sa môže automaticky upraviť na 60 Hz v závislosti od typu sledovaného obsahu1.

Toto zariadenie je elegantné, štýlové a ľahké s nádherne vytvoreným točivým vzorom. Dodáva sa v dvoch jedinečných farbách3, ktoré sú ako stvorené na predvádzanie štýlu.

Snímajte inteligentnejšie so 16 Mpx fotoaparátom s rýchlym zaostrovaním a funkciami s podporou AI. Tento kamerový systém ponúka dedikovaný snímač hĺbky, ktorý spolupracuje s hlavným fotoaparátom pri rozmazaní pozadia pre profesionálne vyzerajúce portréty a 8 Mpx predný fotoaparát, s ktorým vytvoríte selfie priamo na sociálne siete.

Pokračujte v zábave s batériou s obrovskou kapacitou 5 000 mAh, s ktorou vydržíte pracovať a hrať sa viac ako 2 dni4. So 64 GB vstavaného úložného priestoru5 máte dostatok miesta pre fotografie, filmy, skladby a aplikácie a ak vám tento priestor nestačí, môžete si pridať ďalší 1 TB pomocou vyhradeného slotu na microSD kartu6. Prispôsobte si smartfón podľa seba, s priestorom pre dve SIM karty⁷, vďaka čomu máte možnosť mať jednu na prácu a druhú na hranie.

Vychutnajte si bezproblémové odomykanie dotykom, pomocou čítačky odtlačkov prstov umiestnenej na bočnej strane telefónu alebo pohľadom do fotoaparátu, ktorý vám umožňuje odomknutie tvárou. S osemjadrovým procesorom môžete očakávať spoľahlivejšie sieťové pripojenie, plynulejší výkon a vylepšenú energetickú efektívnosť HyperEngine.

Robte toto všetko a užívajte si najčistejšiu verziu operačného systému Android v systéme Android™ 12, zatiaľ čo používate gestá na uľahčenie každodenných interakcií. Či už ide o dvojité potrasenie smartfónu, s ktorým zapnete baterku alebo snímanie obrazovky dotykom, používajte svoje obľúbené funkcie prirodzeným a intuitívnym spôsobom.

Dostupnosť a cena

moto e22s prichádza na vybrané Európske trhy s odporúčanou cenou 159 eur. Cena sa môže v jednotlivých krajinách líšiť. Úplné informácie o cenách a špecifikácii nájdete na našej webovej stránke.

Značky: