Dnes sa v Bratislave uskutočnilo slávnostné vyhlásenie výsledkov súťaže OFFICE ROKA. Kto sa ocitol na stupni víťazov?

Organizátorom 1. ročníka súťaže o najkrajšie moderné pracovisko bola realitno-poradenská spoločnosť CBRE Slovensko. Do súťaže sa prihlásilo 60 firiem pôsobiacich na Slovensku, zatiaľ čo do užšieho finále sa prebojovalo 34 najlepších.

Súťažilo sa v dvoch kategóriách – o najkrajšiu zasadaciu (rokovaciu) miestnosť v kategórii ZASADAČKA ROKA a o najkrajšie a najpríjemnejšie pracovné prostredie v kategórii OFFICE ROKA.

Víťazom kategórie Zasadačka roka sa stala spoločnosť ARKON.

Víťazom hlavnej kategórie OFFICE ROKA sa stala spoločnosť IBM Slovensko, ktorá pri tvorbe svojich priestorov kládla veľký dôraz na detaily od farebnej zladenosti kobercov, cez nábytok, steny, až po celkové priestory v súlade s brandingom firmy. V jej priestoroch nechýba ani inštalovaná video a audio technika umožňujúca online komunikáciu medzi zamestnancami.

Podľa poroty je teda spoločnosť IBM Slovensko miestom, ktoré sa môže pýšiť najkreatívnejším prostredím reprezentujúcim najnovšie trendy.

Okrem vyhlásenia súťaže sa tiež uskutočnil workshop s názvom Kancelárie, ktoré menia biznis. Jeho cieľom bolo poukázať na výhody modernizácie pracovných priestorov, ktoré priaznivo ovplyvňujú nielen kooperáciu medzi zamestnancami, ale aj ich zdravý životný štýl, komfort, flexibilitu, motiváciu, všeobecnú spokojnosť a s tým nemálo súvisiaci pracovný výkon.

Druhé kolo súťaže OFFICE ROKA sa uskutoční v prvej polovici roka 2017.