Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Xiaomi spolupracovala s viac ako 70 online platformami a 300 partnermi z mimointernetového prostredia* na 59 trhoch pri príležitosti osláv Mi Fan Festivalu (MFF), ktorý sa konal od 6. apríla formou celosvetovej nákupnej šou.

Do 12. apríla na týchto zámorských trhoch, okrem Indie, predalo až 3,05 milióna kusov smartfónov a 1,94 milióna kusov výrobkov a zariadení tohto  ekosystému. Fanúšikovia Mi a zákazníci, rovnako ako značka Xiaomi, ktorá sľubuje poskytovať inovácie a inteligentný životný štýl pre všetkých, boli nadšení inteligentnými zariadeniami Xiaomi. Na týchto trhoch sa predalo takmer 794 000 kusov inteligentných zariadení pre domácnosti a 799 000 kusov inteligentných nositeľných zariadení.

Touto každoročnou oslavou pre používateľov Xiaomi si MFF pripomína úspechy spoločnosti Xiaomi pri nadväzovaní priateľstiev so svojimi používateľmi. Na večierku MFF, ktorý sa konal pri otvorení festivalu 6. apríla v Číne, Lei Jun, zakladateľ, predseda predstavenstva a generálny riaditeľ spoločnosti Xiaomi, povedal: „Keď sa pozriem späť na uplynulých 11 rokov,  to, na čom spoločnosti Xiaomi naozaj záleží, je skutočnosť, že sme sa rozhodli ísť úplne inou cestou a vytvárať so svojimi používateľmi priateľstvá naveky. Už viackrát sme prekonávali ťažké obdobia, ale naši fanúšikovia Mi nám svojou nezištnou podporou a pomocou vždy preukázali svoje priateľstvo.“ Lei Jun počas svojich rozhovorov s fanúšikmi Mi pri mnohých príležitostiach tiež uviedol, že spoločnosť Xiaomi sa bude držať modelu „zapojenia používateľov do výskumu a vývoja“, kde fanúšikovia Mi zohrajú dôležitejšiu úlohu tým, že sa budú podieľať na vývoji Xiaomi a sami na sebe zažijú nové desaťročie Xiaomi.

Obľúbené výrobky na festivale MFF 2021

Mi 11 Ultra: Vďaka trojitému fotoaparátu ponúka Mi 11 Ultra, prémiová vlajková loď spoločnosti Xiaomi, vynikajúce možnosti fotografie a videozáznamov v smartfónoch. Vynikajúci farebný výkon Mi11 zabezpečuje 6,81” displej DotDisplay Samsung AMOLED so zaoblením zo štyroch strán a rozlíšením WQHD+ pri frekvencii 120 Hz vyrobený z materiálu E4. Zadný 1,1”AMOLED displej je revolučná funkcia, ktorá umožňuje zobrazovať dôležité informácie a náhľad na selfie zábery. Mi 11 Ultra používa mobilnú platformu Qualcomm® Snapdragon ™ 888, ktorá zariadeniu poskytuje špičkový výkon. Vďaka technológii turbo nabíjania pomocou kábla a bezdrôtovo s výkonom až 67 W trvá nabitie batérie Mi 11 Ultra na 100% iba 36 minút.

Mi 11i: Mi 11i je prvý smartphone Xiaomi, ktorý je vybavený duálnymi reproduktormi a technológiou Dolby Atmos®, vďaka čomu používateľom prináša výnimočný zvukový / vizuálny zážitok. Batéria s dlhou výdržou 4 520 mAh (typ) a 33 W rýchle nabíjanie zabezpečujú, že zariadenie môže byť v prevádzke celý deň. Najnovšia mobilná platforma Qualcomm® Snapdragon ™ 888 tiež znižuje spotrebu energie. Tenšie prevedenie a sklenené telo zariadenia poskytuje používateľom väčšie pohodlie.

Mi 11 Lite 5G a Mi 11 Lite: Ľahučké a štýlové smartfóny Mi 11 Lite 5G a Mi 11 Lite majú silný výkon a sú určené pre mladých trendsetterov. Vďaka výnimočnému výkonu fotoaparátu obe zariadenia používateľom umožňujú robiť ateliérové fotky telefónom vreckovej veľkosti. AMOLED 6.55” DotDisplay s podporou 10-bit TrueColor poskytuje obom zariadeniam skvelý farebný výkon.

Mi Smart Band 6: Mi Smart Band 6 je najnovšou verziou náramku, ktorá má väčší displej a jasné rozlíšenie. Vďaka rozmanitým športovým aktivitám je náramok Mi Smart Band 6 vaším najlepším partnerom pri akomkoľvek cvičení. A navyše, pomáha merať SpO2, srdcovú frekvenciu a tiež sleduje spánkový cyklus.

Mi Smart Projector 2 Pro: Vďaka kvalite obrazu 1920 x 1080 FHD, zabudovaným 10W reproduktorom s podporou DTS-HD a Dolby Audio ™ vám projektor  Mi Smart Projector 2 Pro poskytne zážitok porovnateľný s domácim kinom. Všesmerová korekcia lichobežníkového skreslenia uľahčuje nastavenie s minimálnym úsilím pri umiestení zariadenia. Operačný systém Android TV ™ používateľom umožňuje vychutnať si nekonečnú zábavu doma.

Redmi Note 10 Pro: Redmi Note 10 Pro má fotoaparáty s jedným z najvyšších rozlíšením a rôznymi režimami, vďaka čomu ponúka vynikajúce zábery v mobilnom telefóne strednej triedy, s výnimočným dizajnom a viacerými farebnými prevedeniami. Zariadenie je vybavené procesorom Qualcomm® Snapdragon™ 732G, ktorý je jedným z najvýkonnejších 4G procesorov na trhu a zariadeniu Redmi Note 10 Pro  poskytuje vysoký výkon.

Redmi Note 10S a Redmi Note 10: Zariadenia Redmi Note 10S a Redmi Note 10 majú vylepšený dizajn a klasické farebné prevedenia. Obe majú štvorité fotoaparáty a vďaka tomu môžete robiť fantastické snímky zblízka aj z diaľky. Redmi Note 10S má procesor MediaTek Helio G95 prinášajúci lepší výkon a Redmi Note 10 je vybavené rýchlym procesorom Qualcomm® Snapdragon™ 678.

Redmi Note 10 5G: Redmi Note 10 5G prináša možnosti siete 5G všetkým používateľom za rozumnú cenu a zároveň poskytuje vynikajúci užívateľský zážitok a výdrž batérie. Hlavný fotoaparát s rozlíšením 48 MP, makro fotoaparát s rozlíšením 2 MP a hĺbkový snímač 2 MP umožňujú jednoduché fotografovanie. Redmi Note 10 5G je vybavený 5 000 mAh (typ) batériou s dlhou výdržou a podporou rýchleho nabíjania 18 W.

Značky: