Spoločnosť Xiaomi je s predajom modelového radu Redmi Note 7 určite spokojná.

Celosvetovo sa týchto smartfónov predalo viac ako 10 miliónov kusov a okrem svojich predajných úspechov spoločnosť nezabudla pripomenúť aj to, že zajtra predstaví dve novinky z modelového radu K20. Okrem klasického modelu K20 tak spoznáme aj model Pro.

Klasické Redmi K20 by malo spadať do vyššej strednej triedy (Snapdragon 730), pričom to “pravé orechové príde až s modelom Redmi K20 Pro. Bude to prvý smartfón značky, ktorý bude poháňať vlajkový čipset od Qualcommu – Snapdragon 855. Aktuálne sa k nám okrem spoločnosťou potvrdeného čipsetu dostávajú aj skutočné fotografie predajného balenia.

Redmi K20 zo zatiaľ neznámeho dôvodu nesie kódové označenie Davinci. Tento smartfón ponúkne až 6 GB pamäte RAM. V nástroji Geekbench toto zariadenie dosiahlo Single-core skóre na úrovni 2 569 bodov, zatiaľ čo v Multi-core teste skóre 7 096 bodov.

Fotografie predajného balenia Redmi K20 Pro do značnej miery potvrdzujú dávnejšie úniky. Môžeme sa tak tešiť na OLED panel so snímačom odtlačkov prstov, 4 000 mAh batériu s rýchlym 27 W nabíjaním, ktoré bolo možné zatiaľ vidieť  iba v Mi 9 a zostavou troch fotoaparátov s hlavným 48 Mpx snímačom. Podrobné špecifikácie, ceny a dostupnosť budú zverejnené zajtra o 14:00 miestneho času v Pekingu (8:00 nášho času).

Zdroj: Indiashopps

Prečítajte si aj:

Smartfón Redmi K20 na oficiálnom obrázku: Originálne farebné prevedenie a tri fotoaparáty

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.