Konferencia sa bude konať 16. septembra od 8:30 v Prahe.

Spoločnosť COMGUARD, distribútor s pridanou hodnotou, chystá ďalší ročník odbornej konferencie v oblasti bezpečnosti IT. Tento rok bude v hybridnom formáte v Hoteli Aquapalace Praha. Konferencie sa môžete zúčastniť buď fyzicky, alebo aj cez profesionálny livestream. Vďaka tomu bude konferencia prístupná aj záujemcom zo Slovenska.

Pripravené sú tieto zaujímavosti:

Novinka Attivo Networks – technológia pre oklamanie, zmätenie a chytenie hackerov do vopred pripravenej „pasce“.

Implementácia SIEM v rade hodín? Na konferencii uvidíte nasadenie SIEM riešenie Rapid7 InsightIDR, ktoré je podľa Gartner tech. lídrom trhu.

Zvádzate každodenný boj s konfiguráciou Microsoft technológií? Gytpol – unikátna technológia pre detekciu a nápravu konfiguračných chýb vás nielen na chyby upozorní, ale priamo navrhne a realizuje 90% náprav.

Novinka firewall XGS od spoločnosti Sophos – rad XGS používa architektúru založenú na dvojprocesorových čipoch Xstream, ktorá je až 6× rýchlejšia ako iné konkurenčné modely aktuálne dostupné na trhu.

Ekonomicky výhodná technológie pre monitoring privilegovaných účtov – Ekran System zaisťuje nepretržitú kontrolu nad aktivitami administrátorov v systémoch spoločnosti, a to aj s možnosťou spätného auditu.

Predstavenie vízie spoločnosti McAfee Enterprise založenej na revolučnej platforme MVISION využívajúcej technológiu DXL pre jednotnú správu cloud + on premise riešení.

Robustná technológia SIEM od LogRhythm novo doplnená o technológiu Mistnet, ktorá pracuje na princípe strojového učenia vychádzajúceho z MITRE ATT&CK frameworku.

SecurEnvoy – jednotka na trhu v oblasti multifaktorovej autentizácie.

Elita v oblasti Privileged Acces Managementu WALLIX Bastion – bezagentské proxy-based modulárne riešenie určené pre správu a kontrolu privilegovaných užívateľov.

Konference Communication Security

Chcete sa zúčastniť konferencie či už fyzicky, alebo virtuálne?

Registrácia na virtuálny event: https://us02web.zoom.us/webinar/register/7716292001531/WN_Z95wuS_jRfCVbVlq5-mrbA

Registrácia na fyzický event: https://www.comguard.cz/aktuality/konference-communication-security-praha-2021

Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať na sales@comguard.cz alebo navštívte web: https://www.comguard.cz/aktuality/konference-communication-security-praha-2021

Značky: