Balík Microsoft Office je najlepšou voľbou pre kancelársky balík.

Jediný problém: jeho cena môže byť pre väčšinu ľudí trochu vysoká a nie každý si môže dovoliť 439,99 $ za Office 2021 Pro, rovnako ako nie každý si ide kúpiť Mac, hoci ide o dobrú značku a inováciu. Samozrejme, existujú aj iné bezplatné alternatívy, napríklad LibreOffice alebo kancelársky balík OpenOffice, ale ich kompatibilita a stabilita nemusí byť zaručená a verzie balíka Microsoft Office nie sú vždy kompatibilné s novšími verziami. V tomto prípade vychádza prelomová správa, že lacné riešenie umožňuje získať najnovšiu verziu balíka Microsoft Office a využívať vysokovýkonný softvér, ako je Word, Excel alebo PowerPoint.

Spoločnosť Godeal24 spúšťa veľký halloweensky výpredaj Godeal24 pre používateľov s rôznymi potrebami. Najnovší Office 2021 stojí len 26,75 € za kľúč, hromadný nákup môže stáť len 15,43 € za kľúč pre používateľov viacerých počítačov alebo firemné obchodné využitie. Môžete zistiť, že cena je o 1 až 2 € vyššia ako predtým, a to z pochopiteľných dôvodov, medzinárodného napätia a pohybov na trhu, preto je dôležité využiť túto udalosť a rýchlo aktualizovať počítačový softvér za aktuálnu nízku cenu. Pretože neviete, aká bude ďalšia cena, či bude vyššia alebo ešte vyššia.

Prečo je Godeal24 taký lacný, je softvér originálny? Je to legálne?

S Godeal24 sa úplne vyhnete riziku pirátstva, pretože ďalší predaj použitých licencií je legálny proces, ktorý sa riadi európskymi právnymi predpismi. Keďže spoločnosť už svoju licenciu nepoužíva, predáva ju ďalej spoločnosti Godeal24 za nízku cenu, Godeal24 ju pred ďalším predajom skontroluje, použitá licencia neznamená, že produkt je opotrebovaný, stále je ako úplne nový softvér. Použité licencie sú dematerializované, čo znamená, že nevznikajú žiadne náklady na doručenie.

Najlepšia hodnota! 62 % zľava na Microsoft Office! (kód kupónu „TW62“)

V súčasnosti je Windows 10 verziou s najvyššou stabilitou a výkonom operačného systému. Samotný softvér systémových ovládačov výrobcu sa zlepšil a opravil väčšinu drobných chýb, takže grafická karta, pevný disk, obrazovka a zvuk sú v systéme Windows 10 veľmi plynulé a takmer dokonalé.

Obrovská zľava na operačný systém Windows: (kód kupónu „TW50“)

62% off na balíky a viac MS Office (kód kupónu “ TW62″)

>>> Získajte ďalší balík

Veľké dávkové balenie šetrí viac na firemné použitie!

Najobľúbenejší softvér v nástrojoch

Godeal24 má kompletný a profesionálny obchod s rozsiahlym katalógom 100 % zaručených a legálnych digitálnych licencií. Spoločnosť Godeal24 sa stará o svojich zákazníkov a veľmi jej na nich záleží, pričom zriadila službu okamžitého digitálneho doručenia, ktorá sa aktivuje okamžite po nákupe a umožňuje zákazníkom ihneď stiahnuť, nainštalovať a aktivovať ich vlastné produkty.

Spoločnosť Godeal24 sľubuje, že ponúka nepretržitú profesionálnu technickú podporu a doživotný popredajný servis a že produkt môžete používať bez problémov!

Kontaktovať Godeal24: service@godeal24.com

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Godeal24.

Značky: