Zachováva si všetky doterajšie výhody.

Orange premenoval svoju predplatenú kartu Prima Dáta na Prima Voľba. Zmena platí od 18. mája 2022. Podmienky používania predplatnej karty ostávajú rovnaké pre všetkých zákazníkov, existujúcich aj nových.

Cena predplatenej karty Prima Voľba ostáva naďalej 2 eurá. V rámci nej získate kredit 2 eurá, 1 GB dát a nekonečné hovory na 6 mesiacov zadarmo na jedno číslo v Orangei. Cena volaní je 10 centov za minútu a cena SMS/MMS správ je 6 centov za správu. Ceny platia na Slovensku a v krajinách Európskej únie.

Kredit má platnosť 12 mesiacov od posledného dobitia, pričom Orange ponúka odmeny za pravidelné mesačné dobíjanie kreditu. Pokiaľ si budete pravidelne dobíjať kredit vždy do 30 dní od posledného dobitia v minimálnej výške 10 eur, získate postupne každý mesiac o výhodu navyše:

  • Nekonečné víkendové volania v sieti Orange, 
  • Nekonečné víkendové správy v sieti Orange,
  • Víkendové dáta 10 GB. 

Odmeny sa sčítavajú a platia spoločne do ďalšieho dobitia v rozmedzí 30 dní, čím môžu výrazne znížiť spotrebu kreditu.

Nový dátový balík za 8 eur

K predplatenej karte si môžete aktivovať doplnkové balíky s dátami, SMS správami a volaniami navyše. Do ponuky pribudol nový dátový balík, ktorý obsahuje 5 GB dát na 30 dní za 8 eur. Aktivovať si ho môžete zaslaním SMS v tvare „MES5GB A“ na číslo 445 alebo v Zákazníckej zóne Môj Orange.

Predplatenú kartu Prima Voľba si môžu používatelia s paušálmi Go pridať do skupiny Navzájom zadarmo, v ktorej si členovia medzi sebou bezplatne volajú a posielajú SMS správy. Na predplatenej karte zároveň získate 1 GB dát na 6 mesiacov a v prípade, že niektorý člen v skupine Navzájom zadarmo má balík služieb Love, sa tento benefit predĺži na 24 mesiacov.

Zdroj: Orange

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit