Spoločnosť eWay System oznámila vydanie novej verzie svojho kľúčového produktu eWay-CRM 7.0.

Je farebnejší, prehľadnejší a zase o veľký kus efektívnejší – taký je eWay-CRM siedmej generácie. Ukážky používateľského prostredia spoločnosť eWay System tentokrát priebežne prinášala už mesiace pred vydaním, pretože vzhľad novej verzie je naozaj revolučný. eWay-CRM prichádza s množstvom nových funkcií nielen v desktopovej, ale aj webovej verzii. 

Medzi hlavné vylepšenia novej verzie eWay-CRM 7.0 patrí:

  • eWay-CRM vyzerá úplne inak! Všetko je väčšie, prehľadnejšie a intuitívnejšie. Prostredie je inšpirované novými aplikáciami Microsoft 365, aby bola práca s eWay-CRM skutočne radosťou.
  • Ľudské oko spracováva grafiku až 60 000× rýchlejšie, než text. Preto spoločnosť pre každý modul pripravila vlastnú farbu, aby ste ich od seba rýchlejšie rozoznali.
  • Skúste nový doplnok pre Microsoft 365 (web, mobil, Mac, PC). Pokiaľ označíte e-mail, vypíše vám informácie o danom kontakte, a to i s kompletným HUBom.
  • Workflow bolo vždy doménou vybraných modulov. Prečo ho ale nemať všade? Prečo si nenadefinovať pracovný postup pre spoločnosť, kontakt alebo napríklad denník? Po novom môžete!
  • Tiež ste si niekedy chceli nadefinovať jednoduchý workflow, ktorý vám umožní voľne sa prepínať medzi všetkými stavmi? Vyskúšajte úplne novú funkciu – Základný workflow.
  • Významne sa zjednodušilo aj ukladanie údajov v eWay-CRM a vďaka tomu je synchronizácia až 10× rýchlejšia! Keď sa vrátite zo služobnej cesty alebo ďalšej schôdzky, vaša databáza bude aktuálna raz dva.
  • Po novom sa môžete prihlasovať zadaním e-mailovej adresy a hesla namiesto adresy webovej služby. Môžete tiež integrovať eWay-CRM s overovaním Microsoft Azure a zahodiť tak ďalšie heslo. Okrem toho si môžete zapnúť pri Microsofte dvojkrokovú verifikáciu a posunúť bezpečnosť o ďalšiu úroveň vyššie.
  • Kompletnou zmenou prešiel aj webový eWay-CRM, aby vyzeral úplne rovnako ako doplnok pre Outlook. Spoločnosť chce totiž ponúknuť jedno prostredie, s ktorým sa vám bude dobre pracovať.
  • Náhľadové obrázky, nové klávesové skratky, alebo ďalšie možnosti prispôsobenia v Centre pre správu. Vylepšení je však v eWay-CRM 7.0 omnoho viac…

Tak neváhajte a stiahnite si nový eWay-CRM ešte dnes, TU!

Značky: