Tento gramofón prichádza v elegantnom vyhotovení s jemnými farebnými zvýrazneniami. Existuje čierna a oranžová verzia.

Toto zariadenie vdýchne život vašej zbierke vinylových platní. Pritom ho so slúchadlami alebo reproduktorom pripojíte štýlovo – bezdrôtovo cez Bluetooth. Pri použití kódovania aptX HD totiž nedochádza k zvukovému kompromisu. Zvuk z vašich platní je takto rovnako dobrý ako pri káblovom pripojení.

Zdroj: JBL

JBL Spinner BT obsahuje analógové Cinch výstupy pre vaše Hi-Fi systémy so vstavaným phono predzosilňovačom, ak použijete aktívne reproduktory. Gramofón pozostáva z hliníkového otočného taniera s remeňovým pohonom, prenoskového ramienka, pričom samotné telo gramofónu je z dreva. Súčasťou dodávky je priesvitné veko, ktoré chráni platne pred prachom.

Prenoska je s pohyblivým magnetom. Držiak prenosky je odnímateľný, dá sa teda ľahko vymeniť. Jeho presným vyvážením dosiahnete minimálne opotrebenie platní pri ich prehrávaní.

Zdroj: JBL

Otočný tanier je poháňaný remeňovým pohonom a motorom s optickým snímačom. Môžete prepnúť rýchlosť 33,3 ot/min pre albumy alebo 45 ot/min pre single.

Cena: 399,99 €

Zapožičal: JBL

Prečítajte si aj:

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.