Hľadáte výkonnú, elegantnú a prémiovo spracovanú bezdrôtovú nabíjačku, ktorá nabije vaše Apple zariadenia? Našli ste ju, je to ZENS Dual. Okrem vzhľadu jej nechýba ani dostatočný výkon a možnosť nabíjať dva iPhony súčasne a zároveň aj Apple Watch.

Táto nabíjačka je vyrobená z jedného kusa hliníka a jej max. výkon je 20 W. Ten sa delí medzi tri nabíjacie plochy podľa toho, koľko zariadení súčasne nabíjate. Nabíjacia stanica podporuje technológiu rýchleho nabíjania – Apple Fast Charge, pričom jej nechýba ani Apple MFI certifikácia. Nabíjanie síce nie je také rýchle, ako keď použijete kábel a rýchlu nabíjačku, ale je rýchlejšie ako s klasickou 5 V nabíjačkou. Smutní však nebudú ani používatelia iných zariadení s podporou rýchleho bezdrôtového nabíjania.

Túto nabíjačku môžu použiť taktiež, čo ju robí vhodným zariadením do domácnosti alebo kancelárie. Základňa má hrúbku iba 8 mm a jej vrchná časť je potiahnutá kvalitnou gumou, aby sa z nej zariadenia nešmýkali. Rozmery nabíjačky sú: 19,2 × 9,2 × 10,2 cm  a hmotnosť 290 gramov. V balení nájdete okrem nabíjačky aj sieťový adaptér

Zapožičal: Westech

Cena: 99 EUR