Multifunkčné zatváracie nože série K sa pýšia najdlhšími čepeľami nožov zo všetkých od firmy Leatherman. Novinkou v ponuke je Leatherman FREE K4. Jeho masívna čepeľ s hladkým ostrím z prémiovej ocele 420HC je dlhá až 84 mm a vďaka inovatívnej technológii magnetických poistiek ju možno jednoducho otvoriť jednou rukou. Rovnako bezpečne aj drží na svojom mieste. Podobne ako  všetkých ďalších osem nástrojov, ktoré sú na opačnej strane noža.

Tu nájdete plochý a krížový skrutkovač, šidlo, pružinové nožnice, otvárač na fľaše, páčidlo, čepeľ na otváranie balíkov a extra malý skrutkovač. Dobre si s ním poradíte aj pri oprave IT techniky, ťažšie sa nám vysúvali z noža len nožnice. Magnetické poistky zabezpečujúce jednoduché otváranie jednotlivých nástrojov tiež znižujú trenie a výrazne tak zvyšujú životnosť celého nástroja. Na celý nôž a jeho časti sa vzťahuje záruka 25 rokov.

Cena: 129 €

Zapožičal: www.moris.cz

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.