Hľadáte inšpiráciu na dlhé zimné večery?

Pokiaľ aj vy radi trávite voľný čas sledovaním dychberúcich športových zápasov a kvalitných filmov, máme pre vás tip, ktorý by ste nemali prehliadnuť. Obľúbený poskytovateľ satelitnej televízie pripravil zaujímavú vianočnú ponuku. K rozšírenému Premium balíku vám teraz dokonca pribalí aj praktický darček.

Výhodný balík pre celú rodinu

V ponuke operátora nájdete televízny balík Premium, ktorý obsahuje až 107 programov pre celú rodinu. K výhodnej ponuke DIGI teraz rozdáva fitness hodinky úplne zadarmo. Ponuka platí pre nových aj existujúcich zákazníkov na satelitnej aj káblovej televíznej službe do konca januára. V Premium balíku nájdete množstvo športových, dokumentárnych, filmových ale aj detských programov.

Z bohatej ponuky si vyberie každý

Pre najmenších divákov je v ponuke 11 detských programov vrátane Ťuki TV, Nick Junior, Cartoon Network aj Duck TV. Medzi obľúbené filmové a seriálové programy patria Filmbox, AXN, AMC, Joj Cinema či Kino Barrandov.

Vo vianočnej ponuke nájdete aj množstvo dokumentárnych programov, ktorých je až 23. Medzi najzaujímavejšie patria napríklad Discovery, či exkluzívny kanál BBC Earth.

DIGI VianoceZdroj: DIGI
DIGI Vianoce

Šport kam sa len pozriete

Do sveta športu vás vtiahne ponuka 14 športových programov. Každý športový fanúšik si nájde pesne to, čo očakáva od kvalitnej ponuky športových kanálov. Sledovať môžete atraktívne zápasy Ligy majstrov, anglickej Premier League, nemeckej Bundesligy, talianskej Serie A či španielskej LaLigy. Tu pritom ponuka nekončí. V Premium ponuke nájdete aj prestížne zápasy UFC a LIVE prenosy amerického futbalu.

Premium balík výhodne

Rozšírený balík Premium obsahuje 107 programov, z toho 43 v HD, a jeho súčasťou sú aj programy, ktoré u konkurencie nenájdete. Celú ponuku nájdete na tomto odkaze. Okrem výhodnej ceny 14,60 eur mesačne je ponuka Premium balíka bez viazanosti. Oproti balíku Štandard môžu zákazníci získať 41 programov navyše s doplatkom iba 5 eur.

Pri využití inštalačného bonusu dokonca nezaplatíte na úvod žiadne poplatky za inštaláciu a satelit. Pri využití akciovej ponuky a aktivácii balíka Premium dostanete aj praktické fitness hodinky ako darček.

Viac informácií o vianočnej kampani nájdete na tomto odkaze.

Pozrite si video s Danom Heribanom:

Sledujte televíziu na cestách výhodnejšie

Pokiaľ radi sledujete televíziu aj na cestách, určite vás osloví šikovná aplikácia DIGI GO, ktorá ponúka až 23 TV programov, z toho 10 športových. Aplikáciu je možné používať súčasne až na 2 zariadeniach. K sledovaniu vám postačí smartfón alebo tablet. Služba je dostupná už od 7 eur mesačne. Ak sa však pridáte k DIGI zákazníkom, aplikáciu môžete získať za zvýhodnenú cenu 1,90 eur mesačne.

Televíznu službu si jednoducho aktivujete online alebo na zákazníckej linke 0850 211 112.

Zdroj: DIGISlovakia

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.