Goal Zero Sherpa 100AC je nekompromisná powerbanka.

Je to maximum, čo si môžete zobrať do príručnej batožiny do lietadla. Poradí si nielen s klasickými konektormi ako USB-A či USB-C, ale aj s bezdrôtovým nabíjaním a vďaka integrovanej zásuvke dokonca aj so zariadeniami, ktoré vyžadujú napätie 230 V.

So Sherpa 100AC nabijete nielen mobilné telefóny, tablety, fotoaparáty, ale dokonca i notebooky a ďalšie zariadenia. OLED displej s indikátorom batérie aj zostávajúcim časom výdrže vás informuje o aktuálnom stave nabitia powerbanky.

Flexibilita Sherpa 100AC umožňuje nielen široké možnosti nabíjania externých zariadení, ale aj niekoľko možností nabitia samotnej powerbanky. Použiť môžete zásuvku, USB kábel, 12 V autoadaptér či solárne panely od Goal Zero, vďaka ktorým môžete využiť aj prirodzenú slnečnú energiu. Pomocou nej powerbanku nabijete doplna za 7 hodín.

Hmotnosť Sherpa 100AC je niečo cez 900 gramov. Rozmery sú dosť kompaktné na to, aby ste si s jej uskladnením bez problémov poradili doma i na cestách. Súčasťou balenia sú aj robustné káble dimenzované na 3 A. Dizajn tohto zariadenia je veľmi zaujímavý.

Cena: 349 €

Zapožičal: MORIS desing

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.