Projektor o veľkosti dlane s možnosťou Wi-Fi, Bluetooth alebo USB-C pripojením

Spoločnosť BenQ uvádza na trh projektor GV1. Nový LED model ponúka nový prístup k veľkoplošnej zábave pre vyznávačov moderných lifestylových produktov. Kompaktný, ľahký a batériami napájaný projektor umožní prehrávanie filmov, videí alebo hudby cez Wi-Fi, Bluetooth alebo USB-C.

Mobilita a okamžitá pripravenosť zabezpečujem že si môžete vychutnať veľký obraz v širokom spektre situácií, ako je varenie, posedenie s priateľmi, kooperácie pri práci alebo počas športového tréningu.

Projektor BenQ GV1 ponúka rozlíšenie 854 × 480 pixelov, svietivosť 200 ANSI lúmenov a vysoký kontrast 100000: 1. Zdroj projekcie je umiestnený na samotnom vrchole a vďaka špeciálnemu závesu umožňuje nastaviť sklon až o 15 ° čo znamená posunutie obrazu o 77 cm vo vertikálnom smere. Maximálna projekčná plocha je až 100 palcov, odporúčaná potom 60 palcov pre umiestnenie v pohodlne výške ideálny pre sledovanie. Spolu s automatickou korekciou lichobežníkového skreslenia vytvára projektor BenQ GV1 vysoko kvalitný obraz s flexibilnou inštaláciou.

Projektor je osadený technológiou, ktorú používa 90% svetových digitálnych kín. BenQ GV1 tak prináša vysoko kvalitný obraz s presnými farbami, vysokou ostrosťou a dlhou životnosťou 30 000 hodín bezúdržbového LED zdroje svetla.

BenQ GV1 bude k dispozícii v prebehu februára za odporúčanou koncovú cenu 365,90 eur s DPH

Značky: