Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Prestigio uvádza na trhu svoju novú a pritom cenovo dostupnú vlajkovú loď – Grace R7.

Ide o prvý smartfón z dielne Prestigio s integrovaným snímačom odtlačkov prstov. S atraktívnym dizajnom a zaujímavou hardvérovou konfiguráciou jeho cena iba 137 Eur.

Grace R7 poteší oko každého, kto si potrpí na dizajn a pritom ide o nadmieru praktický smartfón. S 5-palcovým displejom s úzkym rámikom a sklom 2,5D výborne padne do každej ruky. Technológia On-cell v kombinácii s IPS maticou ponúkajú vynikajúce farebné zobrazenie. Minimálna hrúbka podčiarkuje moderný štýl a ochranné sklo Asahi Glass ochráni Grace R7 pred každým škrabancom.

Smartfón umožní svojmu používateľovi experimentovať v možnosťou fotografie. Hlavný snímač s rozlíšením 13 Mpix ponúka trojnásobné LED prisvetlenie, pričom samotný objektív so svetelnosťou f/2.0 a senzor pochádzajú z dielne spoločnosti Samsung. Grace R7 je poháňaný operačným systémom Android 6.0 Marshmallow, ktorý ponúka vyspelé možnosti optimalizácie od detailného nastavenia šetrenia batérie až po ochranu osobných dát za pomoci snímača odtlačkov prstov.

Napriek svojej cene ukrýva Grace R7 vo svojom vnútri výborný hardvér. Základom je štvorjadrový procesor podporený 2 GB pamäte RAM a pre používateľa je k dispozícii 16 GB internej pamäte. Nechýba šachta pre microSD pamäťové karty, ktorá umožňuje rozšíriť vnútornú pamäť o ďalších 32 GB.

Zabudnite na heslá, používajte odtlačky svojich prstov, ktorých ochrannú technológiu je nemožné rozlúštiť. Vďaka hlavnému tlačidlu na prednej strane, v ktorom je integrovaný snímač odtlačkov prstov, rozpozná Grace R7 váš odtlačok za menej ako pol sekundy. Zároveň ide o dotykový senzor, ktorý reaguje na každý váš príkaz za menej ako jednu desatinu sekundy.

Samozrejmosťou v prípade značky Prestigio je využitie dvoch SIM kariet súčasne, takže si môžete vy sami vybrať, kedy s ktorým operátorom najviac ušetríte. Pre viac informácií ohľadom Prestigio Grace R7 prosím navštívte:

Značky: