MARSANN IT, spoločnosť dobre známa na slovenskom a českom IT trhu, prichádza s ďalšou novinkou. Ide o jedinečné notebooky s názvom MARSANN špeciál, ktoré odrážajú dlhoročné skúsenosti firmy a potreby zákazníkov. Čo všetko prinášajú sa dozviete v našom videu.

„Našim cieľom bolo vytvoriť špičkové zariadenia, ktoré splnia požiadavky aj najnáročnejších zákazníkov. Podarilo sa to aj vďaka statusu Gold Business Partnera značky Lenovo, ktorý úspešne hájime už dlhé roky a ktorý nám umožňuje vytváranie vlastných konfigurácií produktov.“ hovorí Natália Rácová, Retail manager MARSANN IT

MARSANN špeciál sú určené pre zákazníkov, ktorí hľadajú naozaj kvalitné zariadenie. 5 modelov z radu ThinkPad v sebe spája výborný pomer ceny a výkonu, naviac s benefitom v podobe nadštandardných záruk v hodnote až 250€. 4 roky ON-SITE a 4 roky ADP, teda aj záruka proti náhodnému mechanickému poškodeniu.“

Tieto produkty sú aktuálne dostupné vo všetkých showroomoch Lenovo a aj na internetovom e-shope www.lenovoonline.sk. Showroomy sa nachádzajú v Bratislave (Digital Park a BORY Mall), ďalej v Banskej Bystrici a v Košiciach.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.