Najvybavenejší model by mal ponúknuť trojitý hlavný a duálny predný fotoaparát.

Do predstavenia ďalšej generácie Galaxy S je pomerne ďaleko. Už teraz sa začína vo veľkom odhaľovať pripravovaná generácia zariadení s kódovým označením BeyondKaždá nová informácia napovedá, že sa máme na čo tešiť. Očakáva sa, že sa predstavia až tri zariadenia radu Galaxy S10.

Model Galaxy S10 lite (Beyond 0) prinesie klasický rovný 5,8-palcový Super Amoled displej. Čítačka odtlačkov prstov si netradične nájde svoje miesto v bočnej stene. Fotoaparát bude duálny 12 Mpx s teleobjektívom.

Galaxy S10 (Beyond 1) príde s 6,2-palcovým už zakriveným Super Amoled displejom. Čítačka odtlačkov prstov by mala byť zabudovaná už v ňom. Zaujímavosťou bude hlavný trojitý fotoaparát v zložení: 1 × 12 Mpx širokouhlý objektív, 1 × 12 Mpx teleobjektív a 1 × 16 Mpx fotoaparát s pevným ostrením.

Najvybavenejšia verzia bude mať označenie Galaxy S10+ (Beyond 2). Tá by mala prísť so 6,44-palcovým zakriveným Super Amoled panelom a skenerom odtlačkov prstov zabudovaným v displeji. Hlavný fotoaparát ponúkne tri snímače v zložení: 1 × 12 Mpx širokouhlý objektív + 1 × 12 Mpx teleobjektív + 16 Mpx fotoaparát s pevným ostrením. 16 Mpx fotoaparát by mal vytvárať ultra-širokouhlé snímky.

Spoločnosť Samsung predstaví výročný modelový rad Galaxy S10 až na MWC 2019. Samsung má najbližšie na 9. augusta pripravené predstavenie Galaxy Note 9, ktorý by mohol priniesť niekoľko odpovedí aj na nadchádzajúce zariadenia Galaxy S10.

Zdroj: NashvilleChatterClassGSMArena

Prečítajte si aj:

Oficiálne: Samsung predstaví Galaxy Note 9 už 9. augusta.

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.