Slúchadlá Creative SXFI Trio s pripojením cez USB-C prinášajú novú úroveň počúvania zvuku. Sú založené na technológii SXFi, ktorú sme mali možnosť vidieť len vo veľkých slúchadlách alebo cez samostatný zosilňovač. Teraz si vychutnáte silný zvuk v štupľovom vyhotovení. Dajú sa použiť nielen so smartfónom, ale aj cez počítač s týmto portom. Cez smartfón si ich nastavíte v aplikácii podľa svojich preferencií a profil zostane v slúchadlách uložený.

Dajú sa použiť s SXFi efektom aj bez neho. Na ovládacom prvku je prepínač tohto zvukového nastavenia. Keď sa rozhodnete, že chcete mať klasické stereo, stačí si režim prepnúť. Sú to slúchadlá s mikrofónom a dá sa s nimi volať.

Z hľadiska zvuku sú vynikajúce, treba si na ne chvíľu zvykať. Priestorový zvuk je naozaj razantný, no po chvíli sa ho nebudete chcieť vzdať. Ideálne na hranie hier a filmy. Pri hudbe si ho doladíte ekvalizérom a hodí sa na počúvanie rôznych žánrov.

Balenie obsahuje až päť veľkostí návlekov. Prívlastok Trio nemajú slúchadlá náhodou. Vo svojom vnútri obsahujú samostatný výškový a stredový prvok a miniatúrny basový menič.

Cena: 99,99 €

Zapožičal: Creative

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.