Prečo je integrity manažment tak dôležitý a prečo sa postupne stáva témou č. 1 dnešných organizácií? Vieme čo je greenwashing a ako ho firmy používajú? Kde sú hranice eko marketingu? 

Zelená ekonomika a financovanie zelených projektov je trendová. Zaujímavý bude pohľad na trvalú udržateľnosť nielen z pohľadu urbanistov, developerov, ale aj z pohľadu napĺňania záväzkov Slovenskej republiky. Diskusiu obohatí aj pohľad automobilového priemyslu a jeho reakcie na požiadavky dnešnej doby  a ako je vlastne regulácia pripravená na mobilitu 21. storočia? 

KonferenciaZdroj: SCS
Konferencia

Nástup 5G telekomunikačných sietí je už tu a s tým sú spojené rôzne dezinformácie. Dlho očakávaný Úrad na ochranu oznamovateľov protispoločenskej činnosti si už niekoľko mesiacov plní svoju funkciu. Jeho predsedníčka nám o jeho fungovaní povie viac. Tešiť sa môžete na hlavného hosťa konferencie, Ivana Mikloša, v moderovanej diskusii so Zuzanou Kovačič Hanzelovou. Na konferencii rovnako vystúpi šéfredaktor časopisu TOUCHIT Ondrej Macko, ktorý povedie panelovú diskusiu.

Spoločne sa pozrieme na výzvy 21. storočia. Sú pripravené zaujímavé témy a atraktívne panelové diskusie s viac ako 30 hosťami.

Pozývame Vás na 7. výročnú konferenciu Slovak Compliance Days 2021, ktorá sa uskutoční dňa 30. novembra 2021 v hoteli Mercure Bratislava Centrum. 

Registrácia na konferenciu tu: https://www.slovakcompliancecircle.sk/podujatia/

Značky: