Príbeh The Sands Of Time o Pieskoch času sa odkladá, výrobcovia sa asi časovými prelínaniami inšpirovali priamo v hre.

Na webe Kotaku sa objavila informácia o ďalšom odklade hry. Na tom by nebolo nič zvláštne, vlastne to býva bežná prax. Počas posledných dvoch rokoch takéto odklady ohlásilo viacero herných štúdií. Hra mala vyjsť pôvodne v roku 2020, následne bolo jej vydanie posunuté na január 2021. Máme tu jún 2022 a hra bola stiahnutá z obchodov. To v mnohých vyvoláva pocit zo zrušenia hry.

Aj napriek tomu že je hra stiahnutá z obchodov, presnejšie z možnosti jej predobjednania, nie je to jej definitívny koniec. Indické štúdiá sa neosvedčili a tak sa vývoj hry presúva späť do Ubisoft Montreal. Títo vývojári stoja aj za pôvodným dielom z roku 2003.

Štúdio potvrdilo pokračovanie vo vývoji, no zároveň pre magazín IGN uviedlo, že sa nepočíta s vydaním hry v roku 2023. Používatelia sa môžu na webe hry prihlásiť k emailovému programu na posielanie aktualizácií súvisiacich s hrou. Výrobca ich bude v prípade zmien informovať, čo sa týka zaplatenej sumy v predobjednávke, používatelia sa musia obrátiť na konkrétnu platformu s možnosťou refundácia svojich peňazí.

Zdroj: Kotaku

Prečítajte si aj:

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.