Smartfón nebol zatiaľ oficiálne predstavený.

Aj spoločnosť Realme by mala v krátkom čase predstaviť smartfón, ktorý bude poháňať najnovší čipset od Qualcommu – Snapdragon 865. Najnovšie môžeme toto zariadenie vidieť aj v benchmarkovom nástroji Antutu, kde ukázalo, čo môžeme od neho očakávať.

Záhadnému telefónu s označením Realme RMX2071 sa podarilo dosiahnuť až 574 985 bodov, čo je najvyššia hodnota, akú kedy Realme smartfón v tomto teste dosiahol. Telefón by sa mohol podľa očakávania volať Realme X50 Pro, čo by znamenalo predstavenie vylepšenej verzie Realme X50 5G, ktorá je dodávaná s čipovou sadou Snapdragon 765G.

Realme vytvoril v Antutu nový rekord

Na výsledkovej obrazovke sa zvyčajne nachádzajú aj detaily testovaného zariadenia v rámci Antutu, ibaže v tomto prípade sa na nej nenachádza prakticky nič. Samotný výsledok je však veľmi pôsobivý aj v porovnaní s Realme X2 Pro (467 653 bodov v Antutu 8). Nárast celkového výkonu je zvýšený o viac ako 20 %.

Spoľahlivý zdroj z Číny uvádza, že nový smartfón od Realme príde s čipsetom Snapdragon 865 a selfie fotoaparátom, ktorý sa bude nachádzať v diere v ľavom hornom rohu. Toto umiestnenie prednej kamery je reakcia na trend, ktorým sa budú tento rok uberať viacerí výrobcovia smartfónov.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

 

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.