Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Deň, na ktorý fanúšikovia pretekov čakajú, je už za rohom. Hra Forza Horizon 3 je takmer tu.

Ak ste si predobjednali (alebo zakúpili) Forza Horizon 3 Ultimate Edition, budete môcť prostredníctvom prednostného prístupu naštartovať motory 23. septembra. Ak ste siahli po Deluxe verzii alebo štandardnej verzii Forza Horizon 3, vyrazíte na cesty 27. septembra.

A aby sme vás nalákali na vysokú rýchlosť, štúdiá Playground Games a Turn 10 Studios pre vás pripravili upútavku k vydaniu hry Forza Horizon 3.

Tentoraz ste šéfom festivalu Horizon vy. Upravte si ho, najmite a potom prepustite svojich priateľov a objavujte Austráliu za volantom úžasných vozidiel. Vytvorte z festivalu tú najlepšiu oslavu áut, hudby a voľnosti na šírych cestách. Ako to urobíte, je len na vás. Preskúmajte doteraz najrozsiahlejší a najpestrejší svet festivalu Horizon. Prefrčte cez šíru púšť a skalnaté kaňony Divočiny, bujné dažďové pralesy a pieskové pláže až k lesknúcim sa mrakodrapov na Zlatom pobreží Austrálie.

V novej upútavke sa mihne aj niekoľko úžasných áut, na ktorých budete v hre Forza Horizon 3 jazdiť. Vyberte si z ponuky viac ako 350 najlepších áut na svete, z ktorých každé je spracované do posledného detailu vrátane plnohodnotného pohľadu spoza volantu, funkčných svetiel a stieračov. Nové typy vozidiel prinášajú úplne nové zážitky, aké ste ešte v hrách Forza nevideli.

Predobjednajte si Forza Horizon 3 alebo Forza Horizon 3 Ultimate Edition ešte dnes!

Značky: