Appka je dostupná pre Android a iOS.

V obchodoch Google Play a App Store sa objavila oficiálna mobilná aplikácia pre zimné olympijské hry 2018 v kórejskom Pchjongčchangu. Jej cieľom je poskytnúť všetkým používateľom ešte bohatšie zážitky zo zimných olympijských hier, prístup k športovým výsledkom v reálnom čase, k informáciám o jednotlivých športovcoch, získaných medailách i paralympijských rekordoch.

Aplikácia tiež ponúka obsah prispôsobený aktuálnej lokalite, najnovšie správy, užitočné informácie pre návštevníkov hier, informácie o vstupenkách a miestach konania, ako aj službu umožňujúcu fandiť športovcom online.

Aplikácia pre zimné olympijské hry 2018

Oficiálna aplikácia PyeongChang 2018 bola vyvinutá Samsungom v partnerstve s Medzinárodným olympijským výborom (MOV) a Pchjongčchangským organizačným výborom pre Zimné olympijské a paralympijské hry 2018 (POCOG). Aplikácia je k dispozícii v angličtine, kórejčine, francúzštine, japončine a čínštine.

Google Play
App Store

V prípade Android verzie sa nezľaknite popisu aplikácie. Tá je po nainštalovaní dostupná aj v angličtine

Prečítajte si aj:

Samsung vyhlasuje súťaž o pobyt na zimných olympijských hrách v Pchjongčchangu

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit