Galaxy Note20 Ultra najnovšie prešiel certifikáciou Bluetooth SIG. 

Smartfón má označenie SM-N986U a jeho existencia spochybňuje slová analytika, ktorý predpokladal, že v tomto roku nebude predstavená verzia Note20 Ultra. Už skôr sme mohli vidieť tento smartfón v nástroji Geekbench a zdroj Ice Universe uviedol, že toto zariadenie bude vybavené čipsetom Snapdragon 865+. Agentúra 3C, ktorá certifikovala čínsku verziu SM-N9860, potvrdila, že smartfón dostane do výbavy nabíjačku s výkonom 25 W.

Samsung Galaxy Note 20+ (Ultra)

Zdroj: GizChina

Existencia tohto modelu môže napovedať, že tento rok by sme sa mohli dočkať aj tretieho modelu a rad Note20 sa tak rozrastie o ďalšie zariadenie. Je však podľa analýzy kódového označenia možné, že model Note20+ bol nakoniec iba premenovaný na Ultra, alebo počas certifikačného procesu spravili pracovníci v názve chybu.

Samsung Galaxy Note 20+ (Ultra)

Zdroj: GizChina

Očakáva sa, že prezentácia nových produktov sa uskutoční v auguste. Samsung Galaxy Note 20+ (Ultra) je jednoznačne jedným z najočakávanejších zariadení, ktoré sa v najbližších mesiacoch dostanú na trh. 

Pokiaľ sa pozrieme na doteraz známe parametre Note20+ (Ultra), tak vieme, že smartfón dostane batériu iba s priemernou hodnotou, ktorej nominálna kapacita môže dosahovať 4500 mAh. Ak sa tento parameter potvrdí, mohlo by to znamenať,  že Galaxy Note20 bude obsahovať ešte menšiu batériu.

Zdroj: GizChina

Prečítajte si aj:

Prvé dojmy: Motorola edge+

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.